Hlavní navigace

Philips Fidelio SoundSphere pro iPhone a iPad

7. 9. 2011

Sdílet

 Autor:
Philips Fidelio SoundSphere DS9800W mění iPhone a iPad 2 na bezdrátovou Hi-Fi sestavu.

Philips představuje dokovací stanici pro Apple iPhone, iPod nebo iPad, včetně nového iPad 2. Díky bezdrátové technologii AirPlay můžete jednoduše držet svůj přístroj v ruce a psát SMS nebo surfovat po internetu, zatímco vaše domácnost se v mžiku naplníHi-Fi zvukem. Philips Fidelio SoundSphere s označením DS9800W charakterizují dva dřevěné reproduktory s vnějším leštěným lakovaným provedením a výkonem 100W.

Do DS9800W můžete vložit iPhone/iPod/iPad/iPad 2, pokud však potřebujete své zařízení používat, dokovat ho nemusíte. Díky technologii AirPlay ho můžete držet v ruce. Hudbu můžete přehrávat i přímo z počítače nebo notebooku, bez ohledu na to, zda jde o PC nebo Mac. Zařízení DS9800W není třeba připojovat k žádnému ethernetovému kabelu, protože je již vybaveno Wi-Fi modulem, který vám umožní umístit reproduktory kamkoli budete chtít.

Kvalita zvuku z reproduktorů Philips Fidelio SoundSphere spočívá v jejich designu. Reproduktory SoundSphere, které byly poprvé představeny u kompaktního Hi-Fi systému Philips Streamium MCi900, využívají konstrukci spočívající v kombinaci plovoucího výškového reproduktoru a basového reproduktoru umístěného uvnitř hlavního reproduktoru. Basové reproduktory jsou orientovány směrem nahoru a výškové reproduktory se nacházejí nad nimi. Díky této konstrukci vytváří každý ze dvou reproduktorů zvukové vlny bez vzájemné interference.

Technologie FullSound využívá oddělený procesor digitálního signálu, aby analyzoval signál hudby a rozšířil komprimované kmitočtové spektrum MP3 a definice a poskytoval nejlepší zvukový zážitek dokonce i při velmi nízké hlasitosti. Tato technologie je výsledkem mnohaletého výzkumu v HIIC Leuven a byla již dříve představena v přehrávačích Philips GoGear Muse.

Pro zajištění toho nejlepšího hudebního zážitku, je ve všech produktech Fidelio, včetně DS9800W, k dispozici nová bezplatná aplikace Fidelio 2.0 dostupná v AppStore. Ta umožňuje přístup k veškerým funkcím a nastavením a zároveň mění přenosné zařízení umístěné v doku na multifunkční budík nebo na informativní displej, který vám poskytne všechny potřebné informace o aktuálně přehrávané hudbě.

Philips Fidelio SoundSpehere je k dostání za cenu 17990 Kč.

Philips Fidelio SoundSphere DS9800W

Byl pro vás článek přínosný?