Hlavní navigace

Pixel 4 bude fotit ještě lépe

1. 7. 2019

Sdílet

 Autor: IDG PC WORLD
Google potvrdil pravdivost uniklých informací o Pixelu 4. Duální zadní kameru a absenci senzoru pro otisky prstů.

Poté, co unikly fotografie nového Pixelu 4, potvrdil autenticitu vzhledu telefonu na Twitteru sám Google. A tedy i to, o čem se spekulovalo, a totiž že telefon nabídne zadní duální fotoaparát a naopak mu bude chybět senzor otisků prstů. Přesto, potvrzené informace jsou prý zatím jen malou ochutnávkou.

„Počkejte, až uvidíte, co všechno zvládne,“ láká na Pixel 4 Google.

Těžko si přitom nevšimnout, jak moc je Pixel 4 na uniklých fotografiích podobný iPhonu 11, jehož fotky už po síti kolují několik měsíců. S tím rozdílem, že Apple nabídne ještě o jeden fotoaparát navíc. Oproti předchozím modelům své řady se pak „čtyřka“ odlišuje barevnou jednoduchostí a absencí senzoru pro otisk prstů. To by mohlo znamenat, že Pixel 4 bude mít snímač přímo v displeji podobně jako Galaxy S10, Huawei P30 pro nebo OnePlus 7 Pro anebo nabídne zabezpečení prostřednictvím snímání tváře.

příloha_ovladnete_sva_data

Podobné úniky fotografií nebo informací o chystaných produktech však nejsou ničím výjimečným. V případě Pixelu 3 jich bylo tolik, že se mezi fanoušky dokonce rozšířila konspirační teorie, že je za ně zodpovědný sám Google, aby uživatele zmátl a skutečnou podobu telefonu udržel v tajnosti co nejdéle.

Přesto, potvrzení pravdivosti aktuálně uniklých informací o Pixelu 4 s natolik zásadním vylepšením, jakým dvojitá zadní kamera bezpochyby je, by se v této fázi Googlu nemuselo vyplatit a mohlo by negativně ovlivnit prodeje stávající vlajkové lodi Pixelu 3.

Byl pro vás článek přínosný?