Hlavní navigace

Premium Suite Upgrade pro smartphone Galaxy S III

2. 1. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung/pcadvisor.co.uk
Společnost Samsung představila Premium Suite Upgrade pro svou vlajkovou loď Samsung Galaxy S III. Premium Suite upgrade pro Samsung Galaxy S III bude zahrnovat mnohé z inovativních a tvůrčích vlastností nově představených v Samsung Galaxy Note II.

Společnost Samsung představila Premium Suite Upgrade pro svou vlajkovou loď Samsung Galaxy S III. Premium Suite upgrade pro Samsung Galaxy S III bude zahrnovat mnohé z inovativních a tvůrčích vlastností nově představených v Samsung Galaxy Note II.

 

Multi window

Uživatelé mohou současně zobrazit dvě různě aplikace vedle sebe pro víceúčelové využití displeje. V Samsung Galerii mohou nyní uživatelé nejen prohlížet více obrázků najednou, ale také intuitivně vytvářet a řadit fotky a videa do kategorií. Paper Artist je exkluzivní Samsung aplikace, která nabízí řadu zábavných a kreativních způsobů pro focení. Dále poskytuje funkce pro úpravu fotek prostřednictvím barevného štětce.

 

Group Cast

S využitím Wi-fi sítě mohou uživatelé ve stejném čase sdílet a upravovat dokumenty, prezentace a obrázky s několika přáteli či spolupracovníky, aniž by každý musel soubor stahovat zvlášť.

  • Smart Rotation: displej se automaticky přizpůsobuje vůči uživatelovu obličeji. Je tak vždy v ideální poloze. 
  • Contextual Tag: uživatelé mohou na fotkách a videích či v hlasových záznamech označit přátele, místo a datum.
  • Contextual Page: přístroj rozezná, kdy jsou zapojená sluchátka a automaticky otevře přehrávač hudby.

 

Auto Share Shot Pairing s využitím NFC
Nastavením kamery na Auto Share Shot mohou nyní uživatelé rychle sdílet fotky a videa jednoduchým propojením Galaxy S III s jiným přístrojem umožňujícím NFC a S-Beam.

 

příloha_ovladnete_sva_data

Vylepšené funkce fotoaparátu

S novou funkcí Best Face a vylepšenou verzí předchozí funkce Best Photo si uživatelé mohou vybrat z pěti souvislých snímků nejlepší záběr. Low Light režim je přidán pro možnost pořízení jasných a ostrých fotek i na tmavých místech. Uživatelé mohou zachytit překrásné krajiny s použitím režimu Panorama, nyní se záběrem 340-360 stupňů. 

  • Continuous Input: souvislým pohybem prstu/dotykového pera přes klávesnici mohou uživatelé psát snadněji a rychleji.
  • AllShare Cast: uživatelé mohou bezdrátově propojit Galaxy S III s televizí pro okamžitý přenos obsahu smartphonu na větší obrazovku.
  • Smart Dock: TouchWiz interface umožňuje úpravu domovské obrazovky tak, aby se automaticky přizpůsobila pro práci v dokovací stanici. 
  • Vylepšená reakce dotyku: uživatelé si na Galaxy S III mohou vychutnat ještě rychlejší dotykovou odezvu.
  • S Beam: pouhým přiblížením k dalšímu přístroji s aplikací S Beam (Galaxy Note II a Galaxy S III mini, Galaxy S III), umožňuje sdílení 1GB filmového souboru do tří minut a 10MB hudebního souboru během dvou vteřin, a to i bez Wi-Fi nebo mobilního signálu.

Byl pro vás článek přínosný?