Hlavní navigace

Připravujeme speciál TOP IT Employers 2023

22. 2. 2023

Sdílet

 Autor: © pressmaster - Fotolia.com
Aktualizováno 13. 2. 2023 16:25
Uzávěrka se blíží. Představte svou firmu jako ideálního zaměstnavatele tisícům našich čtenářů – IT odborníkům i studentům technologických oborů.

Najděte a oslovte ty správné zaměstnance Odborníků v oboru IT je zoufalý nedostatek. Podle některých údajů chybí v Česku například až 100 tisíc programátorů. 

Časopis Computerworld se proto rozhodl i letos připravit ojedinělý projekt, který si bere za cíl představit svým čtenářům atraktivní IT zaměstnavatele, na které se vyplatí zaměřit pozornost. Představíme zaměstnavatele stabilní, s nejvyššími nabízenými odměnami, nejlepšími pracovními podmínkami a nejlepšími zaměstnaneckými benefity. 

Ocenění IT produkt roku 2022 Přečtěte si také:

Ocenění IT produkt roku 2022

Protože jen takoví jsou v boji o zaměstnance schopni si kvalitní pracovní sílu nejen získat, ale také udržet.

Distribuce Speciál vychází 31. března 2023 a je distribuován v nákladu 7 000 ks na vybranou skupinu předplatitelů časopisů Computerworld, CIO Business World, VIP partnery a vysoké školy (Vysoké učení technické v Brně, Technická univerzita Pardubice, Technická univerzita v Liberci, ČVUT Praha, Univerzita obrany v Brně, Vysoká škola báňská Ostrava, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Západočeská univerzita Plzeň, Česká zemědělská univerzita v Praze, Vysoká škola podnikání a práva, Vysoká škola polytechnická Jihlava). 

příloha_ovladnete_sva_data

Rovněž bude k dispozici online a v digitální podobě pro všechna mobilní zařízení.

O více informací si můžete napsat nebo zavolat na telefony 776 204 420 nebo 604 266 707 či 725 326 893.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku