Hlavní navigace

Profesionální monitor pro fotografy

9. 10. 2015

Sdílet

 Autor: BenQ
BenQ uvedl na trh profesionální monitor pro fotografy BenQ SW2700PT.

Nabízí 27“ IPS displej s rozlišením QHD 2 560 x 1 440 bodů, 99% pokrytí barevného prostoru Adobe RGB, hodnotu Delta E

 BenQ

Barevný prostor Adobe RGB poskytuje monitoru široký rozsah barev a zprostředkovává realistické podání fotografií z přírody díky mnoha odstínům modré a zelené.

14bitová 3D LUT (Look Up Table) tabulka zvyšuje přesnost barevných přechodů RGB a přináší dokonalou reprodukci barev, zatímco nízká hodnota Delta E

Hardwarová kalibrace prostřednictvím sondy a dodávaného programu Palette Master umožňuje uživatelům dvě volitelná individuální nastavení čipu zpracovávajícího obraz, aniž by museli zasahovat do nastavení grafické karty. Monitor je kompatibilní s kalibračními nástroji X-rite a Datacolor.

Monitor disponuje rozlišením QHD 2 560 x 1 440 bodů, které představuje o 77 % více prostoru než na klasickém Full HD monitoru a jeho odnímatelné stínítko zamezuje zkreslení obrazu vlivem vnějšího přímého světla.

příloha_ovladnete_sva_data

BenQ SW2700PT je navržen pro nejvyšší komfort při práci, který doplňuje OSD ovladač, umožňující snadný výběr vhodného režimu obrazu stiskem jednoho tlačítka bez nutnosti procházení menu. Případná dodatečná nastavení usnadňuje integrované rolovací kolečko.

BenQ SW2700PT je na trhu za doporučenou koncovou cenu 17 990 Kč s DPH pro Českou republiku a 669 euro s DPH na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?