Hlavní navigace

Progress představuje WhatsUp Gold Free Edition

2. 3. 2022

Sdílet

 Autor: Progress
Ideální řešení pro všechny zákazníky, kteří vyžadují bezproblémový přístup ke komplexnímu monitoringu IT infrastruktury. Nyní k dispozici zdarma pro menší firmy a týmy Dev/TestOps.

Progress představil bezplatnou verzi oceňovaného řešení pro monitorování IT infrastruktury Progress® WhatsUp® Gold. Novinka v podobě WhatsUp Gold Free Edition umožní zákazníkům bezproblémový přístup ke komplexnímu monitoringu napříč lokálními a cloudovými ekosystémy.

Nástroje pro infrastrukturní monitoring jsou dnes s ohledem na rozšířenost hybridního prostředí zcela zásadní. Poskytují jednotný přístup napříč různými sítěmi a eliminují tzv. „swivel chair management“ ve více systémech. Je nutné, aby administrátoři měli možnost v rámci svých prostředí monitorovat vše a dokázali tak minimalizovat dopady na AX (application experience) a zároveň byli schopni rychle a flexibilně reagovat na zvýšené tempo změn.

WhatsUp Gold, řešení pro monitorování IT infrastruktury, pomáhá provozním týmům zajistit vysokou úroveň výkonnosti a dostupnosti podnikových aplikací a zdrojů. V roce 2021 obdrželo od SoftwareReviews, za kterým stojí přední výzkumná a poradenská společnost  Info-Tech Research Group, titul “Network Monitoring Emotional Footprint Champion”. Výborně si WhatsUp Gold vede také v odborných recenzích, kde pravidelně získává velmi vysoká hodnocení – například zde na webu G2.

„IT týmy teď dostávají do rukou osvědčené a robustní řešení, které jim jedním pohledem řekne maximum o jejich infrastruktuře a nabídne ucelený přehled o stavu fyzických, virtuálních a cloudových systémů. S bezplatnou verzí zvládnou vizualizovat a řešit problémy dříve, než dokážou ovlivnit další uživatele. Skvělý způsob, jak se osobně přesvědčit o schopnostech řešení WhatsUp Gold,“ uvedl Jiří Mazal, obchodní ředitel pro Česko a Slovensko ve společnosti Progress.

Bezproblémový přístup ke komplexnímu monitorování IT infrastruktury

WhatsUp Gold v bezplatné verzi umožňuje odhalit vše, co je připojeno k vaší síti, vytvořit přehlednou mapu připojených zařízení, spouštět výstrahy a reportovat, stejně jako monitorovat vaši virtuální infrastrukturu až 20 zařízení najednou, respektive 10 zařízení při použití pokročilých doplňkových funkcí, jako je analýza síťového provozu, monitoring výkonnosti aplikací nebo správa logů. Nyní mohou zákazníci s menšími ekosystémy a Dev/TestOps využívat bezplatně výhody WhatsUp Gold. V případě potřeby řešení umožňuje bezproblémový přechod na komerční nasazení bez ztráty dat nebo nutnosti opětovné konfigurace.

„Počet připojených koncových bodů v typické podnikové síti v posledních několika letech exponenciálně vzrostl,“ řekl Jason Dover, viceprezident pro produktovou strategii, Enterprise Application Experience, Progress. „S přihlédnutím k architektuře Borderless Network, BYOD, multi-cloudu a cloudové autentizaci to znamená, že IT týmy potřebují najít způsob, jak konsolidovat informace z různých oblastí a optimalizovat svou schopnost reagovat na problémy v mnohem složitějším provozním prostředí. Progress s bezplatnou edicí WhatsUp Gold pomáhá menším firmám a Dev/Test týmům získat dříve nedosažitelnou kontrolu a přehled. Očekáváme, že tato iniciativa posílí spolupráci s širším okruhem zákazníků, což pomůže podpořit budoucí inovace a vývoj řešení.“

ICTrocenka

Poskytnutím bezplatné edice WhatsUp Gold umožňuje Progress menším organizacím a týmům Dev/Test získat kontrolu a přehled, které byly dříve nedosažitelné. Těšíme se, že tuto iniciativu využijeme k podpoře spolupráce s širším okruhem zákazníků, což pomůže podpořit budoucí inovace a vývoj řešení."

Řešení WhatsUp Gold Free Edition lze stáhnout zde - www.whatsupgold.com/free-edition.

Byl pro vás článek přínosný?