Hlavní navigace

Průzkum Computerworldu o stavu IT v ČR

1. 10. 2020

Sdílet

 Autor: cw
Vážené čtenářky, vážení čtenáři,v rámci on-line dotazníků bychom prostřednictvím průzkumu časopisu Computerworld chtěli podrobněji zjistit, jaký je současný stav IT v tuzemských organizacích a jaké jsou výhledy pro jejich další směrování. S výsledky vás samozřejmě na stránkách našeho magazínu podrobně seznámíme.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

v rámci on-line dotazníků bychom prostřednictvím průzkumu časopisu Computerworld chtěli podrobněji zjistit, jaký je současný stav IT v tuzemských organizacích a jaké jsou výhledy pro jejich další směrování. S výsledky vás samozřejmě na stránkách našeho magazínu podrobně seznámíme.

V prvním z těchto průzkumů jsme se zaměřili na softwarově definovaná úložiště (SDS). Jejich význam totiž s rostoucím využitím cloudových řešení, virtualizace či hyperkonvergence IT zdrojů výrazně stoupá, a podle analytiků by možnosti SDS měly organizace seriozně zvážit.

Pomozte nám prosím přes jednoduché zaklikávání zmapovat, jaká je aktuální úroveň využití SDS v infrastruktuře vašeho podniku a co v tomto směru v blízké době očekáváte.

Jako poděkování za vyplnění dotazníku od nás získáváte slevu 500 Kč na některé z našich školení nebo konferencí. Při registraci na konkrétní školení nebo konferenci zadejte do poznámky kód 52NUTA48 a po ověření vaší mailové adresy vám slevu odečteme.

Všechna naše školení najdete zde: https://www.root.cz/skoleni/
Naše akce najdete zde: https://www.tuesday.cz/

příloha_ovladnete_sva_data

Pavel Louda, redaktor Computerworldu

SUSE logo

Spolupořadatelem našeho průzkumu je společnost
SUSE LINUX

Softwarově definovaná úložiště (SDS)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku