Hlavní navigace

První 17“ Lenovo IdeaPad - G770 (Hero)

22. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
Řada notebooků IdeaPad se rozšiřuje o první 17palcový notebook Lenovo IdeaPad G770.

Tato novinka by měla výkonově uspokojit i náročnější uživatele, to znamená například i práci s multimédii a počítačové hry. Notebook IdeaPad G770 (Hero) s výdrží až 4,5 hodiny nabízí vlastnosti, jako je Lenovo Enhanced Experience 2.0 pro Windows 7, která přináší rychlejší start operačního systému i jeho vypnutí a optimalizovaná multimédia, nebo Energy Management, který chrání dlouhodobou životnost baterie. Elegantní design notebooku s hladkým horním krytem a vnitřním obložením kolem klávesnice z jediného kusu kovu zahrnuje také klávesnici AccuType s jednotlivými zaoblenými klávesami pro pohodlné psaní.

S novým notebookem Lenovo G770 se širokoúhlým displejem s rozlišením 1600 x 900 bodů získá výkon použitých procesorů až Intel Core i5 s technologií Intel Turbo Boost 2.0. 17palcový notebook s plnohodnotnou klávesnicí umožňuje synchronizovat soubory s ostatními notebooky pomocí DirectShare, a to bez potřeby připojení k internetu, jednoduché zálohování a obnovení dat je možné díky OneKey Rescue System. Technologie rozpoznávání obličeje VeriFace navíc umožňuje zábavné a snadné přihlášení.

Luxusnímu tmavě hnědému notebooku nechybí ani nejnovější vysokorychlostní USB 3.0., čtečka paměťových karet, stereo reproduktory a webová kamera s rozlišením 2 Mpx. Náročnější uživatelé pak určitě ocení grafickou kartu AMD Radeon HD6650M s 2 GB vlastní paměti a HDMI výstup pro přenesení obrazového signálu do televize nebo projektoru.

Řadu IdeaPad G dále rozšiřuje 15palcový notebook Lenovo IdeaPad G575. Tento model je určený pro uživatele, kteří hledají nejlepší poměr ceny a výkonu, přičemž mnohé osloví i to, že je vybavený plnohodnotnou klávesnicí.

Model Lenovo G770 bude k dispozici od června za cenu od 10 990 Kč bez DPH, cena modelu Lenovo G575 bude začínat na 6 600 Kč bez DPH.

ICTrocenka

Lenovo IdeaPad G770 (Hero)

Lenovo IdeaPad G770 (Hero)

Byl pro vás článek přínosný?