Hlavní navigace

První fotografie chytrého telefonu LG Optimus 3D 2

24. 1. 2012

Sdílet

 Autor:
Společnost LG údajně pod kódovým označením CX2 pracuje na vylepšeném následovníkovi oblíbeného chytrého telefonu Optimus 3D – a na internet unikly jeho fotografie.

Nové zařízení (fotografie 1, 2) by mělo být představeno na Světovém mobilním kongresu, který se jako každý rok odehraje v únoru v Barceloně. Prodávat se začne ještě na jaře. Zatím není potvrzeno, na jaké verzi operačního systému Android telefon poběží - s největší pravděpodobností to bude Gingerbread s tím, že později bude aktualizován na Ice Cream Sandwitch.

CX2 by měl být vybaven blíže nespecifikovaným dvoujádrovým procesorem na frekvenci 1.2GHz a TI OMAP displejem, který nejspíš bude mít 4.3 palců a WVGA rozlišení o velikosti 480 x 800 pixelů. Auto-stereoskopický displej bude navíc opatřen nadstandardním jasem a kontrastem, jelikož ve 3D módu jas značně ubývá a bude umět lépe konvertovat dvourozměrný obsah do 3D. Kamerka podle všeho zůstane stejná, jako u původního telefonu Optimus 3D, tedy 5megapixelová. Zařízení bude údajně také znatelně tenčí, konkrétní rozměry však nejsou známy.

Byl pro vás článek přínosný?