Hlavní navigace

První klávesnice pro iPad Pro od externího dodavatele

18. 9. 2015

Sdílet

 Autor: Logitech
Logitech a Apple spolupracují na využití možností nového rozhraní Smart Connector u iPadu Pro

Logitech ohlásil uvedení krytu s klávesnicí Logitech CREATE Keyboard Case pro iPad Pro, jenž byl vyvinut v úzké spolupráci se společností Apple s cílem plně využít předností nového rozhraní Smart Connector. Výsledkem je, že Logitech jako úplně první externí dodavatel na trh uvede klávesnici kompatibilní s rozhraním Smart Connector, které eliminuje nutnost klávesnici zapínat, nastavovat nebo dobíjet – je připravena, kdykoli ji budete potřebovat.

 Logitech

příloha_ovladnete_sva_data

Kryt s klávesnicí Logitech CREATE Keyboard Case pracuje exkluzivně ve spojení s novým rozhraním Smart Connector, takže se automaticky zapne a spáruje s vaším iPadem Pro, jakmile ji uvedete do polohy pro psaní – není nutné ji párovat přes rozhraní Bluetooth. A protože klávesnice Logitech CREATE je napájena z iPadu Pro, nemusíte myslet na její dobíjení. Intuitivní rozložení kláves s plnou velikostí vám umožní psát snadno a pomůže vám plně využít předností širokých možností ovládání, které iPad Pro nabízí společně s novými funkcemi operačního systému iOS 9. Kryt poskytuje ochranu v tenkém a lehkém provedení a pevně tkaná, vysoce kvalitní tkanina pomůže odolávat náhodným nárazům, poškrábání a polití.

Kryt s klávesnicí Logitech CREATE Keyboard Case pro iPad Pro bude ve Spojených státech a vybraných evropských a asijských zemích k dostání ve stejnou chvíli, kdy bude možné zakoupit iPad Pro.

Byl pro vás článek přínosný?