Hlavní navigace

První širokoúhlá 180stupňová Wi-Fi kamera

2. 3. 2016

Sdílet

 Autor: D-Link
Nová koncepce domácí bezpečnostní kamery nabízí okamžitý 180˚ pohled bez otáčení a naklánění objektivu

D-Link představil novinku, první Wi-Fi AC kameru, která nabízí okamžitý 180° pohled na místnost v reálném čase. 

D-Link

Wide Eye HD 180˚ širokoúhlá kamera (DCS-960L) odstraňuje nutnost použití dvou nebo více kamer pro pozorování veškerého dění v místnosti. Lepší přehled si můžete zajistit okamžitě i s méně prostředky. Zatímco většina pevných kamer nabízí 130° úhel záběru, 180° zobrazení znamená, že uvidíte vše a nemusíte ani čekat na otočení objektivu jako při použití pohyblivých kamer. Pro sledování co největšího prostoru můžete tedy kameru umístit nejen do rohů, ale prakticky kdekoliv v místnosti, a je tak méně pravděpodobné, že si jí vetřelci všimnou. Kamera také nedělá žádný hluk jako pohyblivé kamery při otáčení a naklánění, takže ji nikdo ani neuslyší. 

Kamera je ideální základní zařízení pro lidi, kteří si chtějí vlastními silami zabezpečit svoje domy nebo firmy. Předností kamery je nejen kvalita HD videa, ale také vestavěný mikrofon a automatické přepínání denního a nočního vidění. Je také možné nakonfigurovat kameru tak, aby monitorovala pohyb v určené oblasti (například kolem vstupních dveří nebo oken) nebo úroveň hlasitosti zvuku a aby při detekci pohybu nebo nadměrného hluku odeslala varovnou zprávu. 

Wide Eye HD 180˚ širokoúhlá kamera patří k rostoucí řadě kamer podporujících internetovou službu mydlink, která umožňuje získat snadný a zabezpečený přístup ke kameře a její ovládání a sledování na dálku přes smartphone, tablet nebo PC. Za přístup přes bezplatnou aplikaci mydlink nebo online portál mydlink nejsou uživatelům účtovány žádné průběžné poplatky a nepotřebují ani žádný speciální software. 

Pro snadné použití je dodávána také 16GB microSD karta, na kterou mohou uživatelé nahrávat videozáznam přímo v kameře. Nahrávat je možné nepřetržitě anebo spouštět nahrávání podle zadaného časového rozvrhu, nebo když nastane určená událost, například při detekci pohybu. 

Vlastnosti

příloha_ovladnete_sva_data

  • 180stupňové zorné pole – Nejširší úhel záběru u nepohyblivé kamery pro běžné spotřebitele, ideální pro velké místnosti a prostory s několika vstupy.
  • HD 720p video – Detailní a ostrý obraz pro sledování vašeho domu.
  • Unikátní technologie pro potlačení zkreslení – Maximalizuje kvalitu obrazu a odstraňuje zkreslení.
  • Wi-Fi AC – Nejnovější dual-band Wi-Fi technologie pro větší šířku pásma a lepší dosah.
  • Detekce pohybu a zvuku – Při detekci pohybu nebo zvuku je možné poslat zprávu uživateli.
  • Lokální nahrávání – 16GB MicroSD karta pro nahrávání přímo v kameře.
  • Noční vidění – Pohled do vzdálenost až 5 metrů i v naprosté tmě díky vestavěnému infračervenému LED osvětlení. 

Dostupnost a cena 

Kamera DCS-960L bude dostupná v České republice a na Slovensku na přelomu dubna a května za doporučenou maloobchodní cenu 4 649 Kč nebo 170,90 EUR včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?