Hlavní navigace

První smartphone? Co třeba Asus ZenFone Go?

27. 4. 2016

Sdílet

 Autor: Asus
Asus uvedl na český trh chytrý telefon ZenFone Go s velikostí úhlopříčky 4,5 palců. Novinka, určená pro ty, kteří se světem smartphonů teprve seznamují, sází na poměr ceny a výkonu.

Asus uvedl na český trh chytrý telefon ZenFone Go s velikostí úhlopříčky 4,5 palců. Novinka, určená pro ty, kteří se světem smartphonů teprve seznamují, sází na poměr ceny a výkonu.

ZenFone Go nabídne atraktivní design vycházející z vlajkové lodi ZenFone 2. Zařízení je vybaveno čtyřjádrovým procesorem, operačním systém Android 5.1 Lollipop a 5Mpx fotoaparátem. Telefon disponuje také dvěma sloty na SIM karty.

Displej s úhlopříčkou 4,5 má rozlišení 854 x 480 pixelů, výkon telefonu dodává čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 200 s taktem 1,2 GHz s podporou 1GB operační paměti. Fotky, videa a další soubory lze ukládat do vnitřní 8GB paměti nebo na microSD kartu s kapacitou až 64 GB.

Velkou předností novinky je funkce Dual SIM, takže v telefonu můžete mít hned dvě SIM karty zároveň, a být na příjmu na dvou různých telefonních číslech nebo kombinovat výhodnější tarif pro volání s datovým tarifem.

V Česku se prodává v černé barvě za 2690 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?