Hlavní navigace

Redakční speciál: Jak posílit svou obranu a nezruinovat firemní rozpočet?

Metod a cest, kudy mohou být firmy napadené, rok od roku přibývá. Zatímco před desítkami let šlo o relativně neškodné programy, dnes hackeři na firmy útočí, kde se dá. Důvodem je jednak finanční zisk útočníků, který v poslední době raketově roste, jednak zvyšující se počet vektorů, kterými se záškodníci mohou do podnikové infrastruktury dostat. Do kybernetické bezpečnosti se tedy vyplatí investovat.
Pavel Louda 30. 11. 2021

V našem webovém speciálu vám ukážeme, jak se svět kybernetických hrozeb mění, jaké jsou nejčastější cesty hackerů do vaší sítě, popíšeme rizika, o kterých možná ani nemáte tušení, a také ukážeme způsoby, jaká opatření se jeví jako účinná – zkrátka jak se efektivně chránit, aniž by to zruinovalo váš rozpočet anebo zahltilo odpovědné pracovníky.

Uvnitř speciálu vás čeká překvapení od společnosti Avast

 

Z obsahu speciálu: 

(všechny příspěvky zpracoval šéfredaktor Security Worldu Pavel Louda)

  • Hrozivá fakta o kybernetické bezpečnosti
  • Co by měli šéfové firem znát?
  • Zabezpečení menších firem nemusí být strašákem
  • Nutné změny v zabezpečení zapříčiněné pandemií
  • Jak dosáhnout bezchybné správy oprav
  • Zužte prostor pro útočníky
  • a další

Pavel Louda, šéfredaktor časopisu Security World

Pro přístup do Speciálu se prosím zaregistrujte.


Pokud při registraci uvedete i své telefonní číslo, přijde vám včas upozornění v podobě SMS.
+

Přečetl(a) jsem si a souhlasím s dokumentem ZÁSADY OCHRANY SOUKROMÍ, který popisuje, jak mohou být moje osobní údaje shromažďovány, ukládány, zpracovávány a sdíleny.

Internet Info DG, a.s. a skupina přidružených společností mohou shromažďovat, ukládat a zpracovávat moje osobní údaje pro následující účely: zajištění mého přístupu k požadovanému obsahu nebo poskytování mnou požadovaných služeb včetně registrace účasti na akcích, a také pro účely předkládání nabídek podobného obsahu nebo služeb prostřednictvím přímého marketingu včetně zasílání e-mailů, telemarketingu a zasílání textových a SMS zpráv.

Sponzor může také používat moje osobní údaje za účelem kontaktu se mnou v souvislosti s výše uvedenými účely. Moje osobní data budou přenášena či předávána do třetích zemí pouze v případě, že bude existovat adekvátní úroveň ochranných opatření a zabezpečení pro ochranu mých osobních údajů.

Svůj souhlas mohu kdykoli v budoucnu odvolat na e-mailové adrese info@iinfo.cz nebo zaktualizováním svých uživatelských nastavení.