Hlavní navigace

RFID čipy budou sledovat pohyb žvýkaček Wrigley

23. 5. 2008

Sdílet

AeroScout, poskytovatel řešení v oblasti centrálního sledování aktiv, dodala největší evropské továrně firmy Wrigley v polské Poznani systém pro sledování zboží a materiálu v reálném čase. Systém je založený na RFID a využívá bezdrátovou Wi-Fi síť Cisco.

Společnost AeroScout, poskytovatel řešení v oblasti centrálního sledování aktiv (Unified Asset Visibility), dodala největší evropské továrně firmy Wrigley v polské Poznani podnikový systém pro sledování zboží a materiálu v reálném čase. Systém založený na technologii RFID využívá bezdrátovou Wi-Fi síť Cisco vybudovanou ve výrobním areálu.

Systém v Polsku instalovala firma AeroScout ve spolupráci se společností Megabit.
„Instalace v Poznani je typickým příkladem systémů pro sledování výrobních procesů a logistiky, které AeroScout nabízí pro řadu různých výrobních segmentů,“ říká ředitel firmy AeroScout pro region EMEA (Evropa, Střední východ, Afrika) Andris Berzins. „Systémy pro sledování v reálném čase dnes nabízejí mnohem víc než jen jednoduchou informaci o umístění materiálu nebo výrobků.“

„Sledování pohybu zboží a materiálu v reálném čase zvyšuje produktivitu a zlepšuje i možnosti plánování v oblasti logistiky," uvedl Carlos Rojas, ředitel divize společnosti Cisco Manufacturing Business Solutions in Emerging Markets. „Celý systém nazvaný „Connected Supply Chain“ se po úspěšném zavedení ve Wrigley replikuje u mnoha dalších zákazníků na celém světě."

Viz také:
RFID čip MiFare může být terčem útoku

Byl pro vás článek přínosný?