Hlavní navigace

RFID čtečku s biometrickým snímačem otisků prstů představila firma EFG

11. 7. 2008

Sdílet

Biometrický terminál ProfiCon TPC/E postavený na platformě ×86 kombinuje možnosti průmyslového PC s dotykovým LCD displejem, přičemž pro připojení do sítě nepotřebuje přítomnost řídicí jednotky. Využití najde u přístupových a docházkových systémů či při evidenci výrobních operací.

Biometrický terminál ProfiCon TPC/E postavený na platformě x86 kombinuje možnosti průmyslového PC s dotykovým LCD displejem, přičemž pro připojení do sítě nepotřebuje přítomnost řídicí jednotky. Využití najde u přístupových a docházkových systémů či při evidenci výrobních operací.
Integrální součástí novinky je senzor pro otisk prstu v kombinaci se snímačem čipů RFID (Radio Frequency Identification) různých formátů. Použití biometrického senzoru a čtečky karet zároveň zvyšuje bezpečnost identifikace osob. Biometrická verze má velikost displeje 8,4“ a rozlišení 800 × 600. Terminál se dodává i ve verzi bez biometrie, a to o velikosti displeje 7“ a rozlišení 800 × 480.
Terminál lze podle výrobce snadno integrovat do jakýchkoli systémů, kde se nabízí možnost využití identifikace na bázi biometrických prvků. Nejčastěji to bývají přístupové a docházkové systémy, stravování nebo evidence výrobních operací ve velkých i malých podnicích.

 

Byl pro vás článek přínosný?