Hlavní navigace

Samsung Galaxy Camera je hybrid foťáku a smartphonu

31. 8. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung představila novinku, Samsung GALAXY Camera. Fotoaparát a smartphone v jednom byl vyvinut na základě měnících se potřeb současných uživatelů.

Společnost Samsung představila novinku, Samsung GALAXY Camera. Fotoaparát a smartphone v jednom byl vyvinut na základě měnících se potřeb současných uživatelů.

Kombinací technologie fotoaparátů Samsung a nejnovější verze systému Android OS 4.1 nazvané Jelly Bean, možnostmi 3G, 4G a Wi-Fi připojení, vznikl zcela nový typ zařízení, které ocení všichni nadšenci, kteří rádi fotí, snímky si upravují a spontánně je sdílejí s ostatními.

Samsung GALAXY Camera tvoří výjimečně kvalitní fotografie. Uživatelé už nikdy nebudou muset obětovat kvalitu fotografie na úkor její editace a okamžitého sdílení. Jednoduše překoná fotoaparát kteréhokoli smartphonu na trhu. GALAXY Camera se může pochlubit 21 násobným optickým zoomem a super jasným snímačem 16M BSI CMOS, díky nimž vzniknou fotografie brilantní kvality.

Přístroj dále nabízí technologii ‘Smart Pro’, sérii režimů focení, které dodají fotografiím punc profesionality. Skutečně revolučními prvky přístroje jsou systém Android 4.1 Jelly Bean a bezdrátové připojení, ty otevírají cestu k aplikacím pro úpravu snímků, jejich sdílení a mnoha dalším funkcím. K dokonalému výsledku přispívá HD Super Clear dotykový displej. S ohromující jasností a čistotou obrazu, neuvěřitelně snadným použitím a neomezeným připojením je GALAXY Camera dalším stupněm v kategorii zobrazovací technologie.

 

Foťte ve vysoké kvalitě

Samsung Galaxy CameraInteligentní funkce GALAXY Camera ‘Smart Pro’ pomocí snadného nastavení v několika jednoduchých krocích dovolí vytvářet snímky s uměleckým duchem. V jednoduchém menu si uživatelé zvolí libovolný režim, který automaticky nastaví vše tak, aby vznikly skutečně dokonalé fotografie. Například režim ‘Rich Tone’ zajistí sytější barevné tóny fotografie – což je vhodné zejména při příliš přesvícenému okolí, např. na slunném svahu sjezdovky.  Režim ‘Light Trace’ automaticky nastaví rychlost závěrky pro focení osvětlených bodů za tmy.

21x optický zoom ovládáte pomocí tlačítka nebo dotykového displeje, pořídíte snímky vzdálených předmětů, které zůstanou jasné a ostré. 1/2.3” snímač BSI CMOS s rozlišením 16 Megapixel pořídí fotografie v brilantních barvách a rozlišení, zatímco 23mm objektiv se postará o širokoúhlé snímky v neporovnatelné kvalitě s fotografiemi pořízenými klasickým smartphonem.

Prohlédněte si snímky a videa na špičkovém displeji s úhlopříčkou 12cm

GALAXY Camera získal displej s úhlopříčkou 12.12 cm (4.77‘‘) HD Super Clear Touch Display, se kterým bude potěšení fotit sdílet a přímo upravovat fotografie. Další předností, která je oblíbená u smartphonů, je technologie Voice Control, tedy ovládání hlasem. Uživatel hlasem ovládá početné funkce, např. pokyny „přiblížit“ nebo „fotit“ jsou nasnadě. Všechny funkce jsou ukryty v elegantním, ergonomickém těle v oblíbeném minimalistickém designu, který perfektně ladí s jednoduchostí ovládání.

 

Upravte a zdokonalte fotografie přímo na vašem přístroji

Samsung GALAXY Camera má obsáhlou sadu 35 účinných funkcí pro úpravu fotografií ‘Photo Wizard’. Uživatelé tak mohou pracovat se snímky přímo ve svém přístroji a nemusí k jejich úpravě využívat žádné další zařízení. Díky superrychlému dvou-jádrovému procesoru a již zmiňovanému HD Super Clear Touch displeji získají přístup k funkcím jako je Auto Face Calibration, takže snadno zvládnou i precizní úpravy detailů. Editační program ‘Movie Wizard’ zase umožní profesionální úpravu videí přímo na obrazovce.

‘Smart Content Manager’ je dalším pomocníkem pro uspořádání obsahu. S ním lze vytvářet složky, označovat obličeje na fotkách, nebo označovat fotky, které chceme smazat. Kombinace bezdrátového připojení a systému Android 4.1 Jelly Bean zajišťuje zařízení GALAXY Camera výkon a vlastnosti srovnatelné s nejnovějšími typy smartphonů.  Kromě předinstalovaných aplikací mohou uživatelé obohatit obsah GALAXY Camera o jakoukoli aplikaci z nabídky Google Play nebo Samsung Apps store jako jsou například Instagram, Facebook a Skype. Zorientovat se v nabídce aplikací jim pomůže nástroj S Suggest’, který na přání vyhledá nové aplikace pro úpravu fotografií nebo třeba zábavnou hru ke stažení.

 

Podělit se o vlastní úlovky je tak snadné

příloha_ovladnete_sva_data

‘Auto Cloud Backup’ je funkce automatického uložení povedených fotografií do cloudového úložiště prostřednictvím platformy AllShare.  GALAXY Camera nabízí také funkci okamžitého sdílení pořízených fotografií s využitím funkce ‘Share Shot.’ Samozřejmostí je již možnost propojit svůj přístroj s dalšími členy rodiny GALAXY, včetně GALAXY SIII a GALAXY Note II a snadno tak můžete sdílet své fotografie a videa se svými blízkými. K internetu lze využít připojení 3G nebo 4G LTE, případně Dual Band Wi-Fi a Channel Bonding zajistí ještě vyšší rychlost. Připojení je podpořeno dvoujádrovým procesorem, který zajistí rychlé odezvy i v případě využívání více aplikací/funkcí najednou (multitasking), to vše bez znatelného dopadu na výdrž baterie.

Samsung GALAXY Camera bude nabízen ve třech variantách připojení: verze 3G a Wi-Fi, verze 4G LTE a Wi-Fi, nebo verze pouze s Wi-Fi. Na českém trhu od podzimu 2012 - cena ještě nebyla stanovena.

Byl pro vás článek přínosný?