Hlavní navigace

Samsung Galaxy Core Advanced: Tlačítka jsou zpět!

20. 12. 2013

Sdílet

Samsung přichází na trh s dalším mid-range smartphonem, Galaxy Core Advance. Nenechte se zmýlit jménem, oproti předchozím modelům příliš pokročilý není. Novinkou je velký displej a tři hardwarová tlačítka.

Novinka Galaxy Core Advance navazuje na předchozí dva modely Galaxy Core a Galaxy Core Plus, jež byly představeny v květnu a říjnu. Navzdory slibnému pojmenování však v případě nového modelu o žádných pokročilých parametrech nelze hovořit, nabídne podobnou konfiguraci, jako jeho předchůdci.

Novinkou je poměrně velký 4,7palcový TFT displej, rozlišení bohužel zůstává na hodnotě WVGA (480 x 800 px) tedy zobrazovací kvalita nikam nepokročila, pouze budou více znatelné jednotlivé obrazové body. Co se týká ovládání, Samsung se kupodivu vrátil ke třem hardwarovým tlačítkům v klasických funkcích domů, zpět a menu.

Smartphone je vybaven dvoujádrovým procesorem s taktem 1,2 GB, 1GB operační pamětí RAM, 8GB interní pamětí s možností rozšíření prostřednictvím microSD karty a 5MPx fotoaparátem. Po stránce konektivity nabídne telefon všechny standardní možnosti včetně GSM, 3G, GPS, GLONASS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 a NFC, LTE však nepodporuje. Poběží na OS Android 4.2 Jelly Bean a dostupný by měl být počátkem příštího roku.

Samsung Galaxy Core Avdnace

příloha_ovladnete_sva_data

 

Zdroj: Samsungmobilepress.com

Byl pro vás článek přínosný?