Hlavní navigace

Samsung Galaxy Note Edge se zakřiveným displejem brzy dostupný

18. 1. 2015

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung oznamuje začátek prodeje očekávaného smartphonu Galaxy Note Edge na českém a slovenském trhu. Kombinací zdokonaleného pera S Pen, jedinečného displeje, který je po okraji telefonu zakřivený, poskytuje Galaxy Note Edge svým uživatelům osobitý a výkonný komunikační nástroj.

Společnost Samsung oznamuje začátek prodeje očekávaného smartphonu Galaxy Note Edge na českém a slovenském trhu. Kombinací zdokonaleného pera S Pen, jedinečného displeje, který je po okraji telefonu zakřivený, poskytuje Galaxy Note Edge svým uživatelům osobitý a výkonný komunikační nástroj.

 

Galaxy Note Edge má 5,6palcový Quad HD+ (2560x1440+160) Super AMOLED displej s hlubším kontrastem, lepšími pozorovacími úhly a velmi rychlou odezvou v řádech miliontin sekund. Svým uživatelům poskytuje rychlý přístup k informacím díky jedinečné zakřivené obrazovce, na které jsou neustále zobrazeny nejpoužívanější aplikace, upozornění a funkce, a to i při zavřeném ochranném krytu – vše je přístupné jen přiložením palce. Všechna důležitá upozornění se také uživatelům na obrazovce Edge screen zobrazí při sledování videí, aniž by je rušila.

Velká obrazovka umožňuje díky funkci Více oken dělat více věcí současně. Uživatel si sám zvolí, zda chce konkrétní aplikaci otevřít na celou obrazovku, v její polovině nebo jako pop-up okno, a lehce také posouvá jednotlivá okna po obrazovce pomocí prstu nebo pera.

Samsung Galaxy Note Edge rovněž nabízí 16Mpix zadní fotoaparát, vybavený funkcí Smart Optical Image Stabilizer, která vyrovnává chvění a automaticky prodlužuje expozici v šeru. Přední fotoaparát nabízí rozlišení 3,7 Mpix s f1.9 a umožňuje focení z úhlu 90° a široký úhel záběru až 120°.

příloha_ovladnete_sva_data

Stejně jako Galaxy Note 4 nabízí funkce „rychlonabíjení“ Fast Charging a režim maximální úspory energie, disponuje několika mikrofony a vylepšeným reproduktorem, zdokonaleným snímačem otisků prstů pro ochranu osobních údajů nebo UV senzorem.

Samsung Galaxy Note Edge bude dostupný v barvě uhlově černá. V České republice se začne prodávat začátkem února za doporučenou maloobchodní cenu 23 499 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?