Hlavní navigace

Samsung Galaxy S4 Zoom ve speciální nabídce

19. 8. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung
Pro zájemce o Samsung Galaxy S4 zoom je připravena speciální nabídka. Tento smartphone s 10x optickým zoomem, Samsung Galaxy S4 zoom, bude nyní k dostání včetně Vodafone SIM karty s internetem na 6 měsíců zdarma a voucherem na 50 fotografií.

Pro zájemce o Samsung Galaxy S4 zoom je připravena speciální nabídka. Tento smartphone s 10x optickým zoomem, Samsung Galaxy S4 zoom, bude nyní k dostání včetně Vodafone SIM karty s internetem na 6 měsíců zdarma a voucherem na 50 fotografií.

Galaxy S4 ZoomSamsung pro své zákazníky připravil balíček volání, mobilních dat a fotografování. Již tento týden přidává ke každému prodanému kusu Galaxy S4 zoom předplacenou SIM kartu Vodafone s kreditem 200 Kč a mobilním internetem na 6 měsíců zdarma. Zákazníci zároveň v balení naleznou voucher na vyvolání 50 fotografií v prémiové kvalitě o velikosti 10x15 cm. Speciální balíček bude k dostání u vybraných prodejců do vyprodání zásob.

příloha_ovladnete_sva_data

Samsung Galaxy S4 zoom v sobě spojuje výhody chytrého telefonu Samsung Galaxy S4 a kompaktního fotoaparátu. Můžete s ním volat a zároveň pořizovat fotografie díky 10násobnému optickému zoomu, CMOS snímači s rozlišením 16 Mpix, optickou stabilizací obrazu, xenonovým bleskem a možností nastavení ISO až 3200.

Samsung Galaxy S4 Zoom je vybaven opearčním systémem Android Jelly Bean 4.2, dvoujádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz a řadou funkcí charakteristických pro Samsung Galaxy S4. Více informací o produktu naleznete na www.samsung.cz.

Byl pro vás článek přínosný?