Hlavní navigace

Mobilní telefon Samsung i7500 s OS Android

27. 4. 2009

Sdílet

Samsung uvádí na trh svůj první mobilní telefon vybavený operačním systémem Android.

Samsung i7500 s OS Android



Samsung dnes odhalil svůj první mobilní telefon využívající operační systém Android – Samsung i7500. Plně dotykový Samsung i7500 s 3,2“ AMOLED displejem disponuje vnitřní pamětí 8GB, kterou lze rozšířit až na 40GB.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Samsung

Samsung I7500 je chytrý telefon vybavený plně dotykovým displejem AMOLED o úhlopříčce 3,2 palce, protokolem pro přenos dat HSDPA o rychlosti 7,2 Mb/s a možností připojení prostřednictvím WiFi. Uživatelé budou moci využívat mobilní služby Google a plnohodnotné surfování po webu.

Samsung i7500 nabízí uživatelům přístup k úplné sadě služeb Google, včetně Google Search (Vyhledávání), Google Maps (Mapy), Gmail, YouTube, Google Calendar (Kalendář) a Google Talk. Integrovaný přijímač GPS umožňuje využívání všech funkcí aplikace Google Maps, jako jsou například My Location (Moje poloha), Google Latitude (Zeměpisná šířka), Street View (Pohled ze silnice), vyhledávání míst a podrobný popis trasy. Na trhu vytvořeném kolem operačního systému Android jsou k dispozici stovky dalších aplikací. Například aplikace Wikitude – mobilní cestovní průvodce – umožňuje spotřebitelům prostřednictvím zadání polohy a článků z Wikipedie přístup k podrobnostem o místních pamětihodnostech a zajímavostech.

Samsung i7500 přichází vybaven nejnovějšími multimediálními funkcemi. Obsahuje 5-megapixelový fotoaparát, podporuje různé multimediální formáty. Baterie má kapacitu 1500 mAh, vnitřní paměť 8 GB, externí paměť až 32 GB. Všechny tyto funkce jsou ukryty ve štíhlém a kompaktním těle s – jeho tloušťka je 11,9 mm.

Samsung i7500 bude ve větších evropských zemích k dostání od června 2009.

Byl pro vás článek přínosný?