Hlavní navigace

Samsung Mobile Print

1. 3. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Samsung Mobile Print je aplikace umožňující bezdrátové připojení smartphonu nebo tabletu k tiskárnám Samsung. Aplikace je dostupná pro Android i iOS.

Aplikace umožňuje uživatelům přímé propojení s bezdrátovými tiskárnami Samsung přes Wi-Fi nebo lokální síť. Uživatelé mohou tisknout fotografie, PDF soubory a webové stránky přímo ze svých zařízení. Díky této aplikaci je také možné snadno skenovat do mobilního telefonu. Jednoduše naskenujete dokument a pošlete ho do svého kompatibilního mobilního zařízení, ve kterém ho můžete snadno a rychle zkontrolovat. Díky aplikaci MobilePrint můžete libovolně upravovat kvalitu skenu, měnit formát souboru, nebo si vybrat mezi barevnou a černobílou variantou.

Samsung MobilePrint využívá Wi-Fi nebo síťové připojení a nevyžaduje žádnou instalaci ovládacího softwaru nebo přenastavení sítě. Stáhnout ji lze v obvyklých online obchodech a ihned po stažení se můžete připojit a tisknout přímo z mobilních zařízení. Pro větší pohodlí umí aplikace MobilePrint sama vyhledat dostupné tiskárny Samsung v blízkém okolí.

Uživatelé zařízení s iOS mohou tisknout jednotlivé fotografie z fotoalb, nebo přímo z fotoaparátu. Zařízení s operačním systémem Android může tisknout více snímků najednou ze své galerie.

Pro pohodlnou správu dokumentů umožňuje Samsung MobilePrint sdílení souborů na iOS zařízeních a se systémem Android lze tisknout PDF soubory uložené v přístroji na SD kartě.

příloha_ovladnete_sva_data

 

 

Byl pro vás článek přínosný?