Hlavní navigace

Samsung Omnia M se systémem Windows Phone

10. 7. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Samsung uvádí na český trh smartphone s operačním systémem Windows Phone - Samsung Omnia M, společníka pro uživatele sociálních sítí.

Samsung uvádí na český trh smartphone s operačním systémem Windows Phone - Samsung Omnia M, společníka pro uživatele sociálních sítí.

Samsung Omnia M charakterizuje oblý design v černém provedení, výkon 1GHz, operační systém Windows Phone a čtyřpalcový Super AMOLED displej s redukcí lesku.

Samsung Omnia MSmartphone využívá cloudovou síť nazvanou Family Story, díky které můžete jednoduše sdílet svá rodinná videa, zprávy, nebo třeba vytvářet fotoslideshow, které uložíte jako virtuální bulletin a můžete je prohlížet na dalších propojených zařízeních Samsung. Omnia M využívá také komunikační multiplatformu ChatON, prostřednictvím které lze posílat SMS, nahrávat videa nebo fotky.

Milovníci hudby ocení aplikaci Music Hub a její novou funkci Smart DJ, která automaticky vytváří playlist odpovídající vaší náladě. V aplikaci Photo Studio můžete své fotografie libovolně upravit a zkrášlit. Windows Live SkyDrive nabízí 7GB volného místa pro ukládání a sdílení fotek, videí, office dokumentů a poznámek OneNote, ke kterým budete mít neomezený přístup.

příloha_ovladnete_sva_data

Další zjednodušení přichází v podobě aplikace Windows Phone People Hub, která veškerou vaši komunikaci a kontakty z Windows Live, Facebooku, Twitteru a LinkedInu propojí do jednoho synchronizovaného celku.

V České republice bude Samsung Omnia M v prodeji od 2. poloviny července za doporučenou cenu 6 999 Kč. Více informací najdete na www.samsung.cz.

Byl pro vás článek přínosný?