Hlavní navigace

Samsung vyhlašuje Smart App Challenge 2013

22. 5. 2013

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung vyhlásila Samsung Smart App Challenge 2013, celosvětovou soutěž zaměřenou na vývoj nových aplikací využívajících funkci skupinové komunikace.

Společnost Samsung vyhlásila Samsung Smart App Challenge 2013, celosvětovou soutěž zaměřenou na vývoj nových aplikací využívajících funkci skupinové komunikace.

Je to již podruhé, co společnost Samsung tuto celosvětovou soutěž pro vývojáře aplikací pro operační systém Android pořádá. Celkem bude vybráno 10 vítězných aplikací, mezi něž bude vedle celé řady propagačních výhod rozděleno rekordních 800 000 amerických dolarů. Zvláštností letošního ročníku je, že vítězné aplikace posoudí z investičního hlediska společnost Samsung Venture Investment.

Soutěže se mohou zúčastnit vývojáři mobilních aplikací z celého světa. Zájemci se musí registrovat na stránkách soutěže (http://www.smartappchallenge.com) a to od 20. června do 31. srpna 2013.

smartappchallenge

Všechny aplikace přihlášené do soutěže budou hodnoceny v rámci jedné kategorie, a to „Smart Chord Apps“. Do ní budou zařazeny aplikace používající technologii Smart Chord, na níž je založena služba „Group Play“ na chytrém telefonu Samsung GALAXY S4. O výhercích rozhodne porota, která vybere 10 inovativních aplikací využívajících funkce skupinového řízení zajímavým a novátorským způsobem. Podmínky soutěže stanovují, že soutěžící musejí použít vývojářskou sadu „Samsung Chord SDK“. Tato sada umožňuje vývojářům vytvořit v reálném čase a bez jakéhokoli manuálního zásahu skupinu tvořenou z většího počtu zařízení a stejně tak umožňuje i jednotlivá zařízení do této skupiny připojovat nebo z ní odpojovat.

příloha_ovladnete_sva_data

Vítězové budou odměněni vysokou peněžní částkou a dostane se jim nejrůznějších výhod při propagaci prostřednictvím globálních distribučních kanálů společnosti Samsung. Vítězové také získají možnost představit své aplikace bezprostředně po slavnostním předávání cen společnosti Samsung Venture Investment.

Další informace o Samsung Smart App Challenge 2013 najdete na internetových stránkách této soutěže (http://www.smartappchallenge.com).

Byl pro vás článek přínosný?