Hlavní navigace

Samsung Wireless Audio 360 R7

3. 7. 2015

Sdílet

 Autor: IDG
Získal ocenění HD World Excellent za reproduktory se 360stupňovým pokrytím prostoru

Zapomeňte na okoukané hranaté repráky ze dřeva a s ochrannou síťkou. Je tady zajímavé audiozařízení Samsung Wireless Audio 360 R7. Koncepčně nový reproduktor, který jak název napovídá, umožňuje kvalitní poslech hudby ve všech směrech od reproduktoru. A to díky integrované technologii Ring Radiator, která vyzařuje zvuk v 360°, a tím nabízí srovnatelný hudební zážitek bez ztráty kvality všem posluchačům v libovolném směru.

 


Reproduktor také využívá systém Multiroom, takže přes mobilní aplikaci Samsung Multiroom lze přehrávat hudbu z jakékoliv lokálního zdroje v domácí síti (NAS, DLNA zařízení), ale také internetová rádia a vybrané streamovací služby (Deezer, Spotify apod.). Reproduktor lze navíc připojit i přes Bluetooth, Wi-Fi a TVSoundconnect (bezdrátové připojení k TV).

 

příloha_ovladnete_sva_data


Zajímavostí je možnost seskupování více reproduktorů do surroundových soustav, nebo si případně zvolit nezávislé přehrávání z každého reproduktoru zvlášť. 360stupňové reproduktory Samsungu podporují všechny běžné formáty kódování (AAC, MP3, WAV, OGG, WMA, FLAC, AIFF či ALAC).
A k tomu všemu to ještě celé moc hezky vypadá a obejde se to bez drátů!

Cena13 990 korun
www.samsung.cz

Byl pro vás článek přínosný?