Hlavní navigace

Směrovač TP-Link TL-WDR4900 nabízí přenosovou rychlost až 900 Mbit/s

28. 3. 2013

Sdílet

 Autor: TP-Link
TP-Link se pochlubil zcela novým směrovačem Wi-Fi signálu, který funguje simultánně na dvou pásmech a dosahuje tím propustnosti do 900 Mbit/s.

Dvoupásmový směrovač TP-Link TL-WDR4900 disponuje rychlým 800 MHz CPU a celkově šesti anténami – třemi externími pro příjem signálu na frekvenci 5 GHz, a třemi interními určených pro frekvenci 2,4 GHz. V pásmu 2,4 GHz je možné provádět běžné činnosti typu posílání e-mailů nebo surfování na zpravodajských serverech, pásmo 5 GHz je vhodné zejména pro náročnější úkoly, jako je streamování HD videa či hraní online her. Zařízení je navíc kompatibilní s novým a stále rozšířenějším internetovým protokolem IPv6.

Navíc máme dobrou zprávu pro méně zkušené uživatele – nastavení směrovače je plně intuitivní. Nastavení bezdrátové sítě či přizpůsobení zabezpečení vám zabere maximálně několik minut. Zabezpečení navíc vyřešíte jediným stisknutím příslušného tlačítka WPS. K dalším funkcím patří například integrovaný media server pro sdílení multimediálních dat s herními konzolemi, vestavěný tiskový server zase umožňuje zasílat tiskové úlohy na tiskárnu z libovolného zařízení v síti.

příloha_ovladnete_sva_data

Zdroj: TZ TP-Link

TP-Link TL-WDR4900

Byl pro vás článek přínosný?