Hlavní navigace

SodatSW chce i na trh menších firem, jde do distribuce

11. 6. 2012

Sdílet

Smlouvu o spolupráci s AT Computers uzavřela firma SodatSW. Chce jejím prostřednictvím nabídnout svůj šifrovací produkt AreaGuard Neo novému spektru uživatelů.

Nová spolupráce s  AT Computers, distributorem IT, prý přinese možnost oslovit podniky ze segmentu malých a středních firem. Distributorský kanál sdružuje více než 5000 prodejců v Česku a 2000 prodejců na Slovensku.

„Spolupráce s firmou AT Computers nám přináší zajímavou možnost cílit naši nabídku na malé a středně velké firmy. Právě ze strany tohoto segmentu dlouhodobě pociťujeme zvýšenou poptávku po řešení na ochranu informací,“ uvedl Martin Hanzal, jednatel společnosti SodatSW.

příloha_ovladnete_sva_data

Produkt AreaGuard Neo slouží k ochraně citlivých informací a firemního know-how. Nástroj využívá technologie v oblasti šifrování a kombinuje je s omezením nežádoucího používání výměnných médií. Přidanou hodnotou produktu je komfortní uživatelské prostředí a vysoká míra automatizace, která zaručuje rychlé nasazení a snadnou manipulaci.

„AreaGuard Neo přímo navazuje na svého předchůdce, produkt AreaGuard. Zatímco ten byl vyvinut především pro větší firmy a státní instituce, jeho nástupce je výsledkem poptávky ze strany firem do 250 zaměstnanců,“ sdělila Adriana Gregr, manažer vztahů s obchodními partnery společnosti SodatSW.

Byl pro vás článek přínosný?