Hlavní navigace

SonicWALL: Ochráníme před e-mailovými hrozbami i uživatele Windows Small Business serveru

11. 12. 2008

Sdílet

Svou řadu řešení zabezpečení e-mailu rozšířila o nový produkt SonicWALL Email Security for Windows Small Business Server 2008 (SES pro SBS) společnost SonicWall.

Svou řadu řešení zabezpečení e-mailu rozšířila o nový produkt SonicWALL Email Security for Windows Small Business Server 2008 (SES pro SBS) společnost SonicWall.
Produkty SonicWALL Email Security zajišťují organizacím ochranu před nevyžádanou poštou, viry, phishingem a dalšími nebezpečnými e-mailovými hrozbami prostřednictvím kombinace správy hrozeb, filtrování obsahu, řízení zásad a infrastruktury zajištění shody.
„Komplikovanost e-mailových útoků exponenciálně roste, což vytváří čím dál větší tlak na malé firmy, které potřebují snadno použitelná řešení,“ řekl Allen Schoonmaker, manažer produktové řady ve společnosti SonicWALL. „Zákazníci Microsoftu si nyní mohou jednoduše stáhnout naše řešení Email Security přímo do svého systému Small Business Server a ochránit tak svou organizaci před spamem, phishingem a dalším malwarem. SonicWALL optimalizuje blokování nevyžádané pošty, která se dostává do systému Small Business Server 2008, a tak zvyšuje výkonnost serveru a snižuje náklady na vlastnictví.”

SonicWALL Email Security v sobě spojuje funkčnost antispamu, antiviru, antiphishingu, správy zásad a shody s předpisy. Je k dispozici v podobě zařízení nebo softwaru pro Windows a chrání příchozí i odchozí e-mailovou komunikaci organizací, které mají méně než 25 a ne více než 100 000 uživatelů.
SES pro SBS podle výrobce zásadně zjednodušuje a zlevňuje ochranu před hrozbami přenášenými e-mailem, neboť se snadno instaluje přímo do serveru SBS. Navíc SonicWALL GRID Network, která je součástí SES, v reálném čase poskytuje uživatelům přístup k nejnovějším definicím virů a spywaru, zajišťuje ochranu předplatitelů před nejnovějšími bezpečnostními chybami a přispívá k lepší optimalizaci systému SBS. SES pro SBS také nabízí centrálně spravovaná pravidla a zásady i kvalitní funkce reportování a správy, takže ušetří pracovníkům IT při správě ochrany e-mailu spoustu času.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku