Hlavní navigace

Sony představuje službu 3D Experience – internetové video na přání

20. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Sony
Společnost Sony přináší novou službu s názvem 3D Experience. Nejedná se o nic jiného než o streamovací službu, která nabízí videoklipy na přání. Služba je určena pro televizory řady Bravia a Blu-ray zařízení s technologií 3D.

Experience 3D zatím obsahuje asi 50 titulů filmů, hudby, sportu a dokumentů. Většinou se jedná o propagační videoklipy a ukázky z filmů, například Harry Potter a Relikvie smrti 1 a 2, Úžasný Spiderman nebo Arthurovy Vánoce. Dále jsou k dispozici propagační hudební klipy nebo výběr nejlepších okamžiků letošního Wimbledonu.

Nová služba se má průběžně rozšiřovat o další nabídky 3D obsahu, mimo jiné bude sloužit jako fórum pro sdílení vlastního trojrozměrného videa mezi uživateli. Používat ji mohou majitelé televizorů Sony Bravia vybavených technologií 3D a Bravia Internet Video (což jsou všechny 3D televizory Bravia prodávané od roku 2010), a dále vlastníci 3D Blu-ray přehrávačů od Sony. Veškerý obsah služby 3D Experience je k dispozici ihned po zakoupení některého z výše uvedených zařízení a to bez jakékoliv registrace.

Byl pro vás článek přínosný?