Hlavní navigace

Soutěž o Sony Xperia Play

13. 4. 2011

Sdílet

 Autor:
Prvních 10 telefonů Xperia Play v České republice je možné vyhrát ve speciální hře.

Sony Ericsson spouští tento čtvrtek 14. dubna speciální soutěž s názvem First 10, ve které se deset výherců stane jako prvními v České republice majiteli celosvětově prvního smartphone telefonu s certifikací PlayStation, modelu Sony Ericsson Xperia Play.

Ten se na českém trhu pak začne oficiálně prodávat v průběhu května. Výherní telefony budou navíc očíslované a jejich majitelé tak budou mít záruku, že se jedná opravdu o jeden z prvních deseti kusů u nás. Soutěž, v níž budou zapojeny populární počítačové hry, bude spuštěna na oficiálním českém Facebook profilu „Sony Ericsson Czech Republic“. Cílem celé hry je najít telefon – ten, kdo jej objeví jako první, se stane jeho šťastným majitelem. Soutěž bude probíhat ve vybraných městech po celé České republice od 14. dubna do 6. května. Soutěž bude mít deset samostatných kol, v každém z nich se vyhrává jeden telefon.

V každém kole budou soutěžící postupně seznámeni se třemi indiciemi, pro jejichž splnění zapojí i vlastní nasazení a schopnost rychle reagovat. Setkají se s motivy her Need for Speed, Bruce Lee Fighting nebo FIFA 10. První indicie bude vyzrazena prostřednictvím speciální aplikace na Facebook profilu, druhou indicii budou muset soutěžící odhalit s pomocí promotérů či QR kódů přímo v terénu. Právě proto se soutěž koná ve více městech. S třetí indicií pak přichází rozuzlení hádanky a následně hledání utajené lokace telefonu Xperia Play. Ten, kdo první místo s telefonem najde, se v daném kole stává vítězem. V období od 14. dubna do 6. května tak bude postupně vyhlášeno všech deset vítězů.

Pro ty, kdo se nestanou šťastnými majiteli některého z prvních deseti kusů zapojených do hry First 10, bude telefon v prodeji v průběhu května.

Start soutěžních kol v jednotlivých městech:

Praha – 14. 4., 19. 4., 3. 5.
Brno – 14. 4., 29. 4.
Ostrava – 17. 4.
Plzeň – 18. 4.
Hradec Králové – 19. 4.
Liberec – 26. 4.
České Budějovice – 27. 4.

Sony Ericsson Xperia Play

Byl pro vás článek přínosný?