Hlavní navigace

Soutěž o trojici profesionálních herních myší Alienware TactX

1. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Dell
Ve spolupráci s prodejní sítí COMFOR a společností Alienware přinášíme svým čtenářům soutěž a trojici profesionálních herních myší Alienware TactX!

Značka Alienware představuje jednu z ikon PC herního světa už od roku 1996, kdy společnost v americkém Miami založili Nelson Gonzalez a Alex Aguila. Od počátku své existence si desktopy a notebooky s charakteristickou hlavou mimozemšťana ve znaku kladly za cíl být tím nejlepším, co nároční hráči počítačových her na trhu seženou. Ultimátní výkon „Alienů“ jde ruku v ruce s jejich charakteristickým designem. Ostře řezané linie ve stylu sci-fi jsou doplněny možností volitelné barvy podsvícení nejrůznějších prvků (klávesnice, touchpadu, loga, tlačítka napájení nebo průduchů ventilace). Desktopy a notebooky Alienware jsou tak na první pohled nepřehlédnutelné. Kromě počítačů patří do portfolia společnosti Alienware také periferie šité na míru těm nejortodoxnějším hráčům. Od roku 2006 je firma Alienware součástí americké společnosti Dell.

www.dell.czwww.comfor.cz

 

Aktuálně nabízené počítače Alienware

(číslo udává velikost notebooku v palcích)

 

Notebooky

Desktopy

Alienware M11x

Alienware Aurora

Alienware M14x

Alienware Aurora ALX

Alienware M17x

Alienware Area-51

Alienware M18x

Alienware Area-51 ALX

 

O dostupnosti a cenách výrobků Alienware v prodejní síti COMFOR se informujte na bezplatné infolince 800 105 205. Prodejní síť COMFOR je největším prodejním specializovaným řetězcem IT v regionu. Jako jedna z mála prodejních sítí nabízí velmi profesionální služby – zrychlení PC a notebooků, opravy i pozáruční servis aj.

příloha_ovladnete_sva_data

Chci se zúčastnit soutěže!

Byl pro vás článek přínosný?