Hlavní navigace

Specifikace nového Samsungu Galaxy S III mini

12. 10. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Včera jsme vás informovali o představení kompaktní verze Samsungu Galaxy S III. Jaké jsou nakonec vlastnosti tohoto konkurenta iPhonu?

Již dříve bylo jasné, že bude S III mini disponovat displejem o úhlopříčce 4 palce,nyní víme, že tento displej využívá technologii Super AMOLED. Elegantní přístroj s rozměry 121,55 x 63 x 9,85 mm a hmotnosti 111,5 gramu je poháněn dvoujádrovým procesorem s frekvencí 1 GHz a vybaven operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean. Fotoaparát má rozlišení 5 megapixelů. K dalším specifikacím patří vnitřní paměť 8 GB a možnost rozšíření microSD kartou až o dalších 32 GB.

Některé vlastnosti telefonu jsou shodné s těmi, které nalezneme u jeho většího bratra. Tak například S Voice je, jak již název napovídá, systém ovládání telefonu hlasem, funkce Inteligentní upozornění vám oznámí zmeškané hovory a zprávy ihned, co smartphone vezmete do ruky. Smart stay zase rozeznává oči uživatele a v případě, že jsou namířeny na telefon, nechává rozsvícený displej.

Samsung Galaxy S III mini se na českém trhu bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 8 999,- Kč od druhé poloviny měsíce listopadu.

příloha_ovladnete_sva_data

Byl pro vás článek přínosný?