Hlavní navigace

Společnost McAfee uvádí VirusScan pro systém Leopard

12. 12. 2007

Sdílet

Společnost McAfee oznámila tento týden uvedení svého bezpečnostního produktu McAfee VirusScan ve verzi 8.6 pro Mac OS X 10.5 Leopard.

Společnost McAfee oznámila tento týden uvedení svého bezpečnostního produktu McAfee VirusScan ve verzi 8.6 pro Mac OS X 10.5 Leopard.

Uvedením aplikace VirusScan for Mac ve verzi 8.6 poskytuje společnost McAfee zabezpečení zákazníkům, kteří potřebují ochranu pro svá soukromá data bez ohledu na to, kde jsou tato data uložena. Aplikace má za úkol chránit koncové body na platformě Macintosh proti škodlivému kódu (malware) a dalším nechtěným programům (například spywaru), které mohou být cílené na systémy Mac OS. VirusScan for Mac je však podle informací výrobce schopen zachytit více než 330 000 exemplářů škodlivého kódu na všech platformách.
Nenechte si ujít:
Vydírání se souhlasem: jak přinutit uživatele pornostránek zaplatit?

Hrozby v počítačovém světě se mění, Grisoft na to reaguje

Detaily o nové generaci antiviru NOD32

Top 10 hlavních bezpečnostních hrozeb roku 2008

Ve VirusScanu verze 8.6 uživatelé najdou zejména tyto novinky:

Zvýšení rychlosti díky ukládání souborů do vyrovnávací paměti
Funkce ukládání souborů do vyrovnávací paměti při přístupu nebo na vyžádání má zrychlit proces skenování. Umístění již prověřených souborů do vyrovnávací paměti sníží například čas potřebný pro provedení kontroly z minut na sekundy.

Centrální správa pomocí platformy ePolicy Orchestrator 4.0
Aplikace McAfee VirusScan nabízí vylepšenou správu pomocí platformy ePO 4.0, nové konzole pro správu od společnosti McAfee. Konzole, jejímž rozhraním je webový prohlížeč, umožňuje uživatelům počítačů Mac získávat v reálném čase přehled o stavu zabezpečení.

Podpora pro přírůstkové aktualizace definic souborů
Tato funkce omezuje velikost definic z megabajtů na kilobajty (například 8 MB oproti 100 KB), což umožňuje provádět každodenní aktualizaci snadno a rychle.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku