Hlavní navigace

Společnost TP-Link uvolnila nový firmware pro svůj mobilní 3G modem

5. 8. 2013

Sdílet

 Autor: Tp-Link
Společnost TP-Link uvolnila novou verzi firmwaru pro svůj mobilní 3G modem M5350. Zařízení slouží pro sdílení 3G připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi sítě, přičemž k vytvořenému hotspotu se může připojit až 10 zařízení najednou.

Společnost TP-Link uvolnila novou verzi firmwaru pro svůj mobilní 3G modem M5350. Zařízení slouží pro sdílení 3G připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi sítě, přičemž k vytvořenému hotspotu se může připojit až 10 zařízení najednou.

Nová verze řídicího softwaru označená jako V1 přináší hned několik vylepšení. V prvé řadě rozšiřuje podporu VPN sítí o techniku VPN-passthrough, jež dovede pracovat s protokoly PPTP, L2TP i IPsec a umožňuje realizovat VPN spojení i se zařízením komunikujícím skrze překladový systém NAT. Podpora VPN je nyní bohatší rovněž o implementaci Open VPN.

příloha_ovladnete_sva_data

Nový firmware dále opravuje několik chyb a zajišťuje tak vyšší stabilitu systému, navyšuje rychlost čtení i zápisu u paměťových karet a celkovou rychlost zařízení. Novinkou je také optimalizovaný webový systém pro správu zařízení a větší množství dat zobrazovaných na informačním displeji. Zmínku si zaslouží rovněž přidání korekce počítání objemu stažených i odeslaných dat a zrušení méně bezpečného režimu šifrování WEP.

Nový firmware lze zdarma stáhnout z oficiální stránky podpory zařízení TP-LIink M5350.

Byl pro vás článek přínosný?