Hlavní navigace

Streamování hudby přes Bluetooth do jakéhokoli audio systému

25. 8. 2015

Sdílet

 Autor: TP-LINK
TP-LINK uvádí na trh bezdrátový přijímač hudby HA100, určený pro přenos zvuku ze zařízení vybavených rozhraním Bluetooth do libovolného audio systému.

Přenosná zařízení se obvykle nemohou pochlubit kvalitní hlasitou reprodukcí hudby ani dostatečným výkonem pro ozvučení celé místnosti. Bezdrátový přijímač hudby HA100 tento nedostatek odstraňuje. Umožňuje rozšířit libovolný audio systém nebo přenosný reproduktor o možnost bezdrátového přenosu zvuku pomocí rozhraní Bluetooth z počítačů, mobilních telefonů, tabletů a jiných zařízení. Jeho nespornou výhodnou je i možnost ovládat přehrávání na dálku přímo ze zdrojového zařízení, a to až na vzdálenost 20 metrů.

TP-Link

Přijímač HA100 lze připojit k jakémukoli audio systému vybavenému vstupním konektorem jack 3,5 mm nebo párem konektorů RCA (Cinch). Kompatibilní je se všemi zdrojovými zařízeními, které podporují Bluetooth profil A2DP pro bezdrátový přenos stereo zvuku. Párování je velmi jednoduché také u přístrojů vybavených funkcí NFC, kdy stačí obě zařízení k sobě přiložit či těsně přiblížit.

příloha_ovladnete_sva_data

Klíčové vlastnosti:

  • Bezdrátové streamování hudby z chytrých telefonů a tabletů do jakéhokoli audio systému
  • Dosah až 20 metrů
  • Připojení přes Bluetooth 4.1 profilem A2DP nebo pomocí NFC
  • Standardní stereo konektor jack 3,5 mm nebo RCA (Cinch)
  • Paměť pro opakované automatické párování až s 8 zařízeními
  • Napájení pomocí standardního USB konektoru

Přijímač hudby TP-LINK HA100 je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 629 Kč včetně DPH. 

Byl pro vás článek přínosný?