Hlavní navigace

Stylový 40" displej s rozlišením 4K a USB hubem

7. 12. 2015

Sdílet

 Autor: iiyama
Japonský výrobce monitorů a zobrazovacích zařízení představil nový 4K model iiyama ProLite X4071UHSU-B1

Monitor iiyama ProLite X4071UHSU-B1 je 4K (3 840 x 2 160 bodů) displej, který nabízí obrovskou zobrazovací plochu, na kterou se vejde 4x více informací než na obrazovku s Full HD rozlišením. Vzhledem k vysokému DPI (počtu bodů na palec) se na monitoru vždy objeví vždy ostrý a čistý obraz. 

iiyama

Použitá technologie MVA panelu nabízí výjimečný barevný výkon, vysoký kontrast (5 000:1) a široké pozorovací úhly. Funkce PiP (obraz v obraze) a PbP (obraz vedle obrazu) umožňují uživatelům sledovat obraz přicházející ze dvou zdrojů s různými obsahy najednou, což zvyšuje komfort a také produktivitu při práci.

Do výbavy monitoru mimo jiné patří USB 3.0 HUB a všechny dnes běžně používané typy vstupů signálu, které zajišťují kompatibilitu napříč různými zařízeními a mediálními platformami. Uživatelé jistě ocení integrované reproduktory 2x 6 W, vstup pro sluchátka či přípravu pro VESA držák, který umožní snadné připevnění monitoru na stěnu.

ICTrocenka

Monitor iiyama ProLite X4071UHSU-B1 najde uplatnění při práci s velkou škálou aplikací a při celé řadě činností, včetně DTP, CAD/CAM či fotografického a web designu. Určitě ho ocení i hráči počítačových her nebo filmoví nadšenci.

Doporučená koncová cena tohoto modelu je 17 890 Kč. Výrobce na něj poskytuje záruku tři roky.

Byl pro vás článek přínosný?