Hlavní navigace

Symantec uvolnil aktualizaci pro Norton 2008

5. 3. 2008

Sdílet

Update produktů Norton 2008 nabízí podporu pro Microsoft Windows Vista Service Pack 1 a vylepšuje nástroj Identity Safe, umožňující bezpečné uchování hesel a přihlašovacích údajů pro webové formuláře.

Symantec, dodavetel bezpečnostního softwaru Norton, oznámil uvolnění aktualizací pro aplikace Norton AntiVirus 2008 a Norton Internet Security 2008 a nové verze nadstavbového software Norton Add - On Pack.

Update produktů Norton 2008 nabízí podporu pro Microsoft Windows Vista Service Pack 1 a podle Symantecu vylepšuje nástroj Identity Safe, umožňující bezpečné uchování hesel a přihlašovacích údajů pro webové formuláře. Nadstavbový software Norton Add – On Pack pak přináší výrazná vylepšení v oblasti rodičovské kontroly a ochrany proti nevyžádané poště. Pravidla rodičovské kontroly lze nyní nastavit zvlášť pro jednotlivé uživatelské účty. Antispamový modul disponuje zvýšeným výkonem a rozšířeným nastavením.

Aktualizace na verzi 2008.5 mohou bezplatně provést na stránkách www.symantec.com všichni držitelé platných licencí. Nadstavbový software Add – On Pack je zdarma dostupný pro majitele platných licencí Norton Internet Security a Norton 360 pomocí odkazu v uživatelském rozhraní nebo prostřednictvím internetových stránek společnosti Symantec.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku