Hlavní navigace

Tablet YOGA A12 pro maximální produktivitu

2. 5. 2017

Sdílet

 Autor: Lenovo
Lenovo představuje další přírůstek do své rodiny zařízení s operačním systémem Android

Nový cenově dostupný tablet YOGA A12 je speciálně vytvořený pro potřeby celodenní produktivity. Díky svým vlastnostem a designu dokáže uživatelům nahradit běžný počítač, což ocení především milovníci operačního systému Android. 

Lenovo

Lenovo YOGA A12 zaujme svým tenkým designem, v nejtenčím místě má profil pouhých 5,4 mm a celé zařízení zároveň váží méně než 1 kilogram. Tablet je tedy dostatečně tenký a lehký, aby bylo možné vzít ho kamkoliv s sebou a bez problémů jej používat třeba i v přeplněné kavárně nebo v přednáškovém sále.

12,2palcový dotykový HD displej zobrazí veškerý obsah s mimořádně ostrým obrazem. Pro dosažení matného efektu je displej navíc vybaven antireflexní vrstvou, takže se uživatelé nemusí bát odlesků na displeji ani při používání venku. Zážitek ze sledování multimédií ještě umocní dva reproduktory s výkonnou technologií Dolby Atmos.

Tenký design tabletu jde ruku v ruce s maximální flexibilitou používání typickou pro všechna zařízení z rodiny YOGA. Díky pantu s rozsahem 360° můžete zařízení používat ve 4 různých režimech, které se přizpůsobí tempu vašeho dne. Na tabletu tak můžete pohodlně psát, procházet prezentace či fotografie z dovolené nebo využít další režim pro sledování filmů, to vše bez ohledu na prostředí, ve kterém se zrovna nacházíte. Díky kapacitní baterii s vámi YOGA A12 udrží krok až 13 hodin na jedno nabití.

Tablet je poháněn procesorem Intel Atom x5 v kombinaci s 2GB operační pamětí a vnitřním úložištěm s kapacitou 32 GB. Díky této výbavě a ekosystému více než dvou milionů aplikací pro operační systém Android se YOGA A12 stane perfektním digitálním společníkem pro práci i zábavu. Ještě vyšší produktivitu zajistí tabletu také uživatelské prostředí s úpravou pro chod více aplikací v několika oknech současně, balíček softwarových aplikací Google Productivity Suite a revoluční Halo klávesnice.

Tato digitální dotyková klávesnice s hmatovou odezvou byla poprvé představena u tabletu YOGA Book a nyní podtrhuje tenký design nového zařízení YOGA A12. Díky optimalizovanému softwaru se Halo klávesnice dokáže zcela přizpůsobit návykům každého uživatele. Čím více jí používáte, tím rychlejší a přesnější se stává. Zároveň uživatelům nabídne také možnost prediktivního vkládání a okamžité autokorekce během psaní.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Nový tablet YOGA A12 je na našem trhu dostupný v šedém a zlatém provedení od konce dubna za cenu začínající na 9 699 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?