Hlavní navigace

Tablety Asus Vivo Tab si s prací (ne)hrajou!

31. 8. 2012

Sdílet

 Autor: Asus
Asus představil na veletrhu IFA dva tablety, které pracují pod novým operačním systémem Windows 8. Tablety Vivo Tab kombinují Super IPS+ displej s HD rozlišením a odnímatelnou dokovací stanici s klávesnicí, což umožňuje plnohodnotné využití funkcí Windows 8.

Asus představil na veletrhu IFA dva tablety, které pracují pod novým operačním systémem Windows 8. Tablety Vivo Tab kombinují Super IPS+ displej s HD rozlišením a odnímatelnou dokovací stanici s klávesnicí, což umožňuje plnohodnotné využití funkcí Windows 8.

Technologie ASUS TruVivid a Corning Fit Glass zvyšují jas displeje a jeho odolnost proti poškrábání. Klávesnice nejenže přemění tablety Vivo Tab v přenosná zařízení notebookové konstrukce, ale obsahuje také přídavnou baterii, která prodlužuje jejich provozní dobu.


ASUS Vivo Tab – tablet určený k práci

Tablet Vivo Tab obsahuje novou generaci procesoru Intel Atom s 2 GB RAM a 64 GB vestavěné uživatelské paměti eMMC. Funkce Windows 8 z něj dělají řešení pro pracovní i osobní využití.Klíčem k maximální využitelnosti Windows 8 u tabletů Vivo Tab je dokovací stanice. Ta přemění tablet v kompaktní notebook s plnohodnotnou klávesnicí, trackpadem, dvěma USB porty a přídavnou baterií pro rozšířené využití mimo dostupnost elektrické sítě.

Asus Vivo TabPoužitý 11,6” displej s rozlišením 1366 x 768 využívá Super IPS+ technologii, která zajišťuje dostatečný jas i na přímém světle. Displej umožňuje dotykové ovládání deseti prsty, a pro co nejpřesnější zadávání dat nebo psaní je navíc k dispozici přibalený stylus Wacom.

Přes své kompaktní rozměry, ultratenký 8,7mm profil a hmotnost 675 g přináší Vivo Tab kvalitní zvuk zásluhou technologie SonicMaster. Fotografie lze pořizovat 8Mpix fotoaparátem s automatickým ostřením a LED bleskem, případně přední 2Mpix kamerou určenou zejména pro videohovory. Vivo Tab obsahuje také vestavěný NFC senzor umožňující snadnou synchronizaci s ostatními NFC zařízeními.


ASUS Vivo Tab RT – pro zábavu na cestách

příloha_ovladnete_sva_data

ASUS Vivo Tab RT má 8,33 mm tenký profil a váží jen 520 g. Obsahuje čtyřjádrový procesor NVIDIA Tegra 3 a 12-jádrovým grafickým čipem, 2 GB RAM a 32 GB eMMC paměti pro ukládání dat. Tablet pracuje na operačním systému Windows RT, a je určen pro mobilní zábavu na cestách.Vivo Tab RT disponuje stejně jako Vivo Tab vlastní dokovací stanicí, která nabízí plnohodnotnou klávesnici, track pad, USB port a vestavěnou baterii.

Aplikace pro Windows 8, hry nebo filmy se zobrazují na 10,1“ displeji s rozlišením 1366 x 788 se Super IPS+ technologií. O kvalitní zvuk se stará stejně jako v případě tabletu Vivo Tab technologie ASUS SonicMaster. Vivo Tab RT obsahuje totožnou přední a zadní kameru jako Vivo Tab, a stejně tak nabízí vestavěný NFC senzor, umožňující snadnou synchronizaci s ostatními zařízeními s NFC.

Byl pro vás článek přínosný?