Hlavní navigace

TIP: jak zprovoznit na smartphonu Facebook

10. 11. 2010

Sdílet

Chtěli byste, aby na vašem smartphonu běžel Facebook v plné parádě? Poradíme vám, jak na to.

Mobilní facebookové aplikace vám umožní na tuto oblíbenou sociální síť nahrávat fotografie, odpovídat na zprávy, číst si statusy přátel nebo také hrát některé sociální hry jako třeba FramVille - to vše v reálném čase. V dnešním tipu se zaměříme na dvě rozšířené platformy: iPhone a Android.

příloha_ovladnete_sva_data

iPhone: jděte na stránku www.facebook.com/iphone, díky čemuž se dostanete na oficiální stránku Facebooku pro iPhone. Klikněte na Stáhnout aplikaci a tato se automaticky stáhne do vašeho telefonu. Jakmile bude instalace dokončena, můžete surfovat po Facebooku, chatovat s přáteli kteří jsou online, nahrávat fotografie a přistupovat k většině nastavení svého účtu. Přihlásit se také můžete přes touch.facebook.com. Aplikaci si můžete stáhnout i v App Store.

Android: připojte se do Android Marketu a dejte vyhledat Facebook for Android. Bezplatnou aplikaci si stáhněte. Možná jste již slyšeli o tom, že mnoho uživatelů mělo s touto aplikací problémy. To je nyní minulostí - v nové verzi jsou všechny problémy vyřešeny, takže ti z vás, kteří již Facebook pro Android zkoušeli v minulosti, budou příjemně překvapení. Uživatelé Androidu mohou také využít tento QR kód, díky němuž se po naskenování aplikace stáhne.

Byl pro vás článek přínosný?