Hlavní navigace

TIP: Používejte oblíbené aplikace pro Android také na svém PC s BlueStacks

3. 8. 2011

Sdílet

 Autor:
Dnes je možné snad úplně všechno. Klidně můžete spouštět Windows na Macích pomocí vizualizace, Linux je snad na všech platformách, tak proč bychom nemohli používat aplikace určené pro Android také na svých osobních počítačích? S BlueStacks je to úplně jednoduché.

S aplikací BlueStacks můžete z androidích aplikací tisknout stejně jako z Windows. Používání Skype s audio i video podporou je samozřejmostí. Jediným neduhem tak je fakt, že si nenakoupíte aplikace přímo z Android Market (kvůli omezením Googlu), nicméně nic a nikdo vám nebude bránit v nákupu na nedávno „otevřeném“ Amanzon Android app store.

Aplikace přijde vhod také těm z vás, kdo nevlastníte ani tablet, ani chytrý telefon se systémem Android, ale přesto byste si rádi některé aplikace osahali (navíc je originální emulátor od Google příšerně pomalý).

No a pokud jste již zkušený uživatel systému se zeleným androidem, potom jste nejspíš na spousty aplikací zvyklí natolik, že bez nich nemůžete fungovat – žadný problém! Schválně si zkuste jak se s takovými aplikacemi pracuje na velké obrazovce, myslíme si, že se vám to bude líbit.

Navštivte domovské stránky projektu BlueStacks.


Byl pro vás článek přínosný?