Hlavní navigace

TIP: prohlížejte si webové stránky na iPadu offline

20. 3. 2011

Sdílet

 Autor:
V dnešním tipu si představíme zajímavou aplikaci, která vám umožní prohlížet webové stránky i v situaci, kdy jste offline.

Ať už máte k dispozici 3G připojení nebo ne, můžete se dostat do situací, ve kterých prostě nebude možné zůstat online: na paluběv ětšiny  letadel, ve vlakových tunelech a dalších místech, kde se váš tablet nepřipojí. To však neznamená, že si nemůžete prohlížet své oblíbené stránky. Můžete, a to díky aplikaci Instapaper Pro, kterou pořídíte za necelých sto korun. Tato zajímavá aplikace spravuje obsah, který si chcete ponechat ke čtení na později a ukládá články pro případ, že budete offline.

Namísto toho, aby Instapaper Pro přímo procházel obsah, který byste chtěli uložit, aplikace spolupracuje s několika aplikacemi pro PC a iPad. Jakmile použijete jednu z těchto aplikací - Safari, Google Reader, NetNewsWire, Twitterrific, Tweetie a další - a při čtení článku stisknete tlačítko Read Later, text se automaticky odešle do Instapaperu. Pak se stačí pouze jednou připojit k internetu a aplikace stáhne všechny tyto články.

 

Foto: Fotolia, PinkShot

Byl pro vás článek přínosný?