Hlavní navigace

TIP: Uložte svou hudbu online a streamujte ji na iPhone

5. 6. 2011

Sdílet

 Autor:
Má váš iPad, iPhone či iPod malou kapacitu, takže se vám do něj nevleze všechna hudba? Nabízíme řešení, vyzkoušejte aplikaci BoxyTunes.

BoxyTunes je aplikace v ceně dvou dolarů, která vám umožní streamovat hudbu z účtu na službě Dropbox na váš iPad, iPod touch nebo iPhone (pokud máte samozřejmě Wi-Fi nebo 3G připojení k internetu). Proč byste něco takového chtěli dělat? Hlavním důvodem je, že Dropbox vyřeší vaše problémy s místem. Pokud má váš iPhone pouhých 8 GB paměti a vaše hudební knihovna dosahuje objemu 20 GB, bez cloudové služby byste tento problém těžko řešili. Tato starost však s Dropboxem a BoxTunes odpadá - svou oblíbenou hudbu streamujete přes internet podobně jako třeba rádio.

Dropbox nabízí 2 GB prostoru pro každého uživatele zdarma. Pokud byste měli zájem o větší úložnou kapacitu, budete si muset připlatit. Tarif s 50 GB si lze pořídit za 10 dolarů měsíčně (necelých dvě stě korun), za 100 GB pak zaplatíte 20 dolarů měsíčně. Aplikace BoxyTunes podporuje formáty AAC, MP3, M4A a další audio soubory kompatibilní s operačním systémem iOS. Velkou výhodou aplikace je, že běží na pozadí, takže můžete na svém „jablečném“ společníkovi pracovat podle libosti a při tom poslouchat písničky.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Úvodní foto: © U.P.images - Fotolia.com

Byl pro vás článek přínosný?