Hlavní navigace

TOP IT osobnosti roku

17. 1. 2023

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
I loňský rok jsme v magazínu Computerworld uzavřeli rozsáhlým speciálem TOP IT osobnosti. Poskládali jsme medailonky tří desítek osobností, které si zaslouží, abyste o nich věděli.

Když budete listovat naším letošním výběrem TOP IT osobností, povšimněte si, že je do nich zařazeno nebývale velké množství akademiků (mužů i žen).

Za mě to je velmi potěšující zpráva i v tom smyslu, že řada z nich nezůstává jen v zajetí teorie na vysokých školách, ale aktivně spolupracuje s firmami. To je prostě skvělá věc, ze které může vzejít spoustu dobrého.

Nominace - osobnosti IT

Oproti loňsku máme ve výběru méně osobností ze světa začínajících firem, ale to neznamená, že by se tuzemským start-upům méně dařilo. Spíše byly vidět jiné osobnosti.

Výrazně také do žebříčku promluvila naše inovovaná nominační anketa, se kterou jste se mohli setkávat na webu Computerworldu pravidelně po několik měsíců. Našli jsme díky ní několik zajímavých osobností, které o medializaci stály, ale také několik lidí, kteří sice byli nominací potěšení, ale „necítí se na to“.

příloha_ovladnete_sva_data

Pro velký úspěch tak už máme nominační anketu připravenou i na letošní rok, pokud tedy máte někoho, kdo by se měl v našem přehledu TOP IT osobností objevit, můžete ho nominovat, nebo bude stačit, když mi pošlete e-mail.

V průběhu roku vás budeme seznamovat s jednotlivými osobnostmi zde na webu. Jako ochutnávku si dejte celé vydání speciálu TOP IT osobnosti 2021.

Byl pro vás článek přínosný?