Hlavní navigace

TopApps.cz - první český katalog aplikací pro iPhone a iPad

12. 11. 2011

Sdílet

 Autor:
TopApps.cz je nová platforma pro vyhledávání, stahování a recenze aplikací pro iPhone a iPad. Poraďte zákazníkům, kde naleznou česky popsané aplikace pro nový telefon či tablet.

TopApps.cz - první český katalog aplikací  pro iPhone a iPadPortál TopApps.cz byl kompletně vytvořen v České republice a od 11. 11. 2011 nabízí vybrané, protříděné a filtrované aplikace pro všechny typy zařízení iPhone a iPad.

Na webu www.topapps.cz (návštěvníci naleznou také český popis, komentáře, recenze a diskuse k jednotlivým aplikacím,“ uvedl v tiskovém oznámení Jiří Pilař z TopApps.cz.

Velký důraz je kladen na třídění a filtraci, čímž odpadá riziko stažení nefunkční aplikace, uvádí TopApps.cz. Portál nabízí také několik možností hledání aplikace např. podle její funkčnosti.

Aplikace jsou roztříděny do následujících kategorií: cestování, foto a video, hry, hudba, knihy, medicína, nástroje, navigace, obchod, peníze, počasí, příručky, sociální sítě, sport, vzdělávání, zábava, zdraví a fitness, zprávy a životní styl.

příloha_ovladnete_sva_data

Propojeno s Facebookem

Vystavené aplikace je možné sdílet prostřednictvím Facebooku, stát se jejich fanoušky prostřednictvím tlačítka Like a diskutovat o nich. Uživatelé si dále mohou vytvořit a doporučovat vlastní plochy (profily) aplikací.

TopApps.cz je pouze zprostředkovatelem prodeje jednotlivých aplikací, které jsou uloženy na serverech Apple Corporation. Na TopApps.cz vždy najdete stejné ceny jako na iTunes s tím rozdílem, že jsou převedeny do české měny podle aktuálního měnového kursu, uvádí společnost.

Zdroj: TopApps.cz

Byl pro vás článek přínosný?