Hlavní navigace

Tři nové smartphony Nokia z řady Asha Touch

8. 6. 2012

Sdílet

 Autor: Nokia
Společnost Nokia odhalila rodinu telefonů Asha Touch. Tři nové modely telefonů – Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 a Nokia Asha 311 – dále rozšiřují rodinu Asha poprvé představenou v říjnu 2011. Dnes je na trhu celkem 10 telefonů řady Asha na více než 130 trzích. Tato řada nabízí mladým uživatelům se zájmem o sociální sítě možnost zvolit si telefon pro jejich životní styl.

Společnost Nokia odhalila rodinu telefonů Asha Touch. Tři nové modely telefonů – Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 a Nokia Asha 311 – dále rozšiřují rodinu Asha poprvé představenou v říjnu 2011. Dnes je na trhu celkem 10 telefonů řady Asha na více než 130 trzích. Tato řada nabízí mladým uživatelům se zájmem o sociální sítě možnost zvolit si telefon pro jejich životní styl.

Nejnovější modely byly navrženy s důrazem na množství chytrých funkcí pro ty, kteří chtějí být osvobozeni od cen za mobilní data a krátkou výdrže baterie. Nokia Asha 305, Asha 306 a Asha 311 nabízejí nové plně přepracované dotykové uživatelské rozhraní a inovace v oblasti digitálního designu.

Krásně tvarovaná Nokia Asha 311 je rychlým a ladným 3,5G mobilním telefonem s kapacitním dotykovým displejem. Pohání jej 1GHz procesor, který nabízí skvělé možnosti při surfování po internetu. Zářivá a nabroušená Nokia Asha 305 je zábavným a cenově dostupným telefonem, který nabízí exkluzivní Easy Swap dual SIM technologii. Její sestra Nokia Asha 306 je pak modelem pro jednu SIM kartu a jedná se v současné době o cenově nejdostupnější telefon Nokia vybavený Wi-Fi.

„Uvedením telefonů řady Asha Touch na trh dále akcelerujeme náš závazek připojit k internetu další miliardu uživatelů,“ řekla Mary T. McDowell, výkonná viceprezidentka divize Mobilní telefony společnosti Nokia. „Tyto telefony nabízejí to, po čem mladí lidé touží nejvíce – skvěle vypadající telefon, intuitivní ovládání a cenově dostupný přístup k internetu, přátelům i světu zábavy, a to včetně webových aplikací a obsahu.“

Nokia Asha 305Nokia Asha 311 je kompaktní barevný dotykový telefon, který nabízí všechny funkce, které je možné očekávat pro zábavu a snadné používání. Může se pochlubit barevným kapacitním skleněným displejem odolným proti poškrábání a vybaveným polarizačním filtrem, které zaručuje, že uživatel si bude moci dokonale užívat vizuálně atraktivního uživatelského rozhraní. Nokia Asha 311 nabízí 3,2 Mpx fotoaparát, předinstalované Nokia Mapy a předinstalované Angry Birds s 15 úrovněmi.

Nokia Asha 305 je zábavný telefon vybavený technologií Easy Swap dual SIM, který pomáhá uživatelům dostat z jejich telefonu maximum při udržení nízkých nákladů. Telefon nabízí jasný a barevný 3“ WQVGA rezistivní dotykový displej, technologii Bluetooth a konektivitu v pásmech GSM 900 a GSM 1800. Pro každý telefon je k dispozici ke stažení čtyřicet her od EA a telefony jsou také vybaveny 2 Mpx fotoaparátem, Nokia Mapami a revolučním Nokia Prohlížečem, který výrazně pomáhá snižovat náklady na mobilní data.

příloha_ovladnete_sva_data

Nokia Asha 306 je sesterským telefonem Nokia Asha 305. Spolu se všemi skvělými funkcemi, které nabízí její sestra, jako jasný barevný 3“ WQVGA rezistivní dotykový displej a exkluzivní nabídka pro telefony Nokia v podobě 40 her od EA k bezplatnému* stažení, nabízí Nokia Asha 306 také přístup k WLAN. Ten umožňuje uživatelům zůstat ve spojení i na cestách. Navíc je k dispozici podpora videostreamingu prostřednictvím GPRS a WLAN, což z tohoto telefonu dělá ideální nástroj pro zábavu i proto, být neustále ve spojení se svoji rodinou a přáteli.

Předpokládaná prodejní cena Nokia Asha 305 je 63 €. Předpokládaná prodejní cena Nokia Asha 306 je 68 €. Nokia Asha 311 má předpokládanou prodejní cenu 92 €. Tyto telefony se na trh dostanou ve třetím čtvrtletí 2012. Pro více informací navštivte http://www.nokia.com/about-nokia.

Byl pro vás článek přínosný?