Hlavní navigace

TrustPort uvádí verze 2012 svých produktů

13. 7. 2011

Sdílet

Nová generace antivirového softwaru TrustPort zahrnuje trojici produktů pro domácí i firemní uživatele.

TrustPort Antivirus 2012 zajišťuje podle dodavatele ochranu souborového systému proti virům a jinému škodlivému softwaru; současně neustále sleduje běh instalovaných aplikací a dokáže zastavipodezřelou činnost. Tomuto účelu slouží nová funkce pod názvem aplikační inspektor.

Dalším produktem v řadě je TrustPort Internet Security 2012, jenž nabízí vedle již jmenovaných funkcí také kontrolu elektronické pošty ,kontrolu webových stránek a souborů, stahovaných z webu, či kontrolu příchozích a odchozích spojení prostřednictvím osobního firewallu. Řadu zásuvných modulů pro poštovní klienty Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Mozilla Thunderbird rozšířil modul pro aplikaci The Bat. Součástí je rodičovská ochrana.

příloha_ovladnete_sva_data

Náročnějším uživatelům je určen produkt TrustPort Total Protection 2012, který navíc umožňuje 2 způsoby šifrování souborů a složek nebo také dokonalou skartaci již nepoužívaných citlivých dat. Novinkou je povolení či blokování přístupu k vybraným složkám pro dané uživatele; podobně lze spravovat také přístup k paměťovým zařízením. Součástí produktu je správa výměnných médií a jejich automatického spouštění.

Podnikovým uživatelům je určena nová verze centrální správy TrustPort Management.

Byl pro vás článek přínosný?