Hlavní navigace

Twitter zavádí možnost upravovat příspěvky, má to však háček

2. 9. 2022

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Funkce, po které uživatelé dlouho volali, je konečně tu. Ale…

Vyslyšeli snad bohové konečně naše modlitby? Možná. 

Twitter konečně odhalil tlačítko pro úpravu příspěvků. Uživatelé po této možnosti volali celou věčnost a nyní si ji konečně můžou vyzkoušet. Funkce Edit Tweet – Upravit Tweet umožní upravit jakýkoliv překlep anebo rovnou přepsat celý příspěvek. Má to však háček. Jak taky jinak, že? 

příloha_ovladnete_sva_data

Je pro vás u AI projektů zásadní rychlá návratnost investic?

  • Ano, taková investice by se měla co nejdříve vrátit
    20 %
  • Zatím to neřešíme, jde spíše o ověřování možností
    20 %
  • Ne, investice do AI jsou příliš vysoké na to, aby se brzy vrátily
    15 %
  • Do AI zatím nic neinvestujeme
    45 %

Funkce bude dostupná pouze uživatelům placené služby Twitter Blue. Obyčejní smrtelníci tak se svými překlepy budou muset žít o něco déle. Twitter funkci dle svých slov prozatím zařadil jako prémiovou mimo jiné z toho důvodu, aby mohl sbírat přímou zpětnou vazbu a pracovat na odladění případných problémů. Pro předplatitele Twitter Blue se stane dostupnou ještě tento měsíc, přičemž testovací fáze je relativně jednoduchá a přímočará. 

V rámci testování bude možné upravit Tweet do 30 minut od jeho zveřejnění. Dle Twitteru bude možnost zvýrazněna „ikonou, časovým údajem a štítkem“. Jinými slovy: čtenáři tweetu na první pohled uvidí, že byl upraven a budou moct zobrazit provedené úpravy. V každém případě jde o velkou věc!

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?