Hlavní navigace

Úsporné multifunkční tiskárny pro SOHO představil Epson

6. 6. 2008

Sdílet

Modely Stylus SX200 a SX400 Series společnosti Epson nabízejí funkce úsporné tiskárny, skeneru a kopírky v kompaktním provedení.

Nová řada kombinovaných zařízení používá samostatné inkoustové tiskové kazety, což umožňuje cenově efektivní tisk, protože spotřebitel může vyměňovat pouze tu barvu, kterou využívá. Nové tiskárny přitom používají inkoust DURABrite Ultra, vyrobené podle výrobce pokročilou technologii na bázi pigmentu, která uzavírá pigmentové částice ochranným pryskyřičným obalem. Díky tomu je tisk odolný proti vodě, rozmazání i vyblednutí a zajišťuje, že výtisky mohou vydržet až 200 let.
Oba modely podporují tisk bez počítače pomocí indexního listu a vestavěné zásuvky na paměťové karty či rozhraní PictBridge; model SX400 Series má navíc LCD displej o úhlopříčce 6,3 cm, který usnadňuje listovat možnostmi tisku a prohlížet a tisknout fotografie, aniž by bylo nutné zapnout počítač. Obě tiskárny dokáží tisknout černobílé a barevné dokumenty rychlostí až 34 stran za minutu.
Oba modely také využívají technologii PhotoEnhance, která pomocí které lze tisknout fotografie s lepšími výsledky (obrázky, kde jsou důležité tóny pleti, rozlišení krajiny nebo obzoru, jsou automaticky detekovány a reprodukovány s detailnějšími barvami, aby bylo dosaženo plnějšího tónu a kontrastu).
Vestavěný skener tiskáren Stylus SX200 a SX400 Series má rozlišení 1 200 dpi a umožňuje kopírování bez počítače.

 

Byl pro vás článek přínosný?