Hlavní navigace

Uzávěrka nominací do TOP IT osobností se blíží. Pošlete nám svůj tip

24. 10. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Nerad vás straším, ale za rohem už číhá Ježíšek, a to taky znamená, že nás čeká vydání letošní publikace TOP IT osobnosti magazínu Computerworld. Je tu ještě šance nominovat „své“ osobnosti.

V průběhu letošního roku jste mohli na internetových stránkách Computerworldu sledovat, kdo se loni objevil v publikaci TOP IT osobnosti. Šlo skoro o třicítku profesionálů a profesionálek z oblasti informačních a telekomunikačních technologií, jejichž osobnosti jsme se vám prostřednictvím medailonku a někdy i rozhovoru snažili co nejvíc přiblížit.

Protože náš speciál patří mezi velmi vyhledávané, tak samozřejmě vyjde i letos v prosinci. Víme však, že nejsme nejchytřejší a také, že neznáme ani zdaleka všechny, kdo by se měli v našem speciálu objevit.

příloha_ovladnete_sva_data

Nominace - osobnosti IT

Máme proto připravenou nominační anketu, jejímž prostřednictvím nám můžete zasílat tipy a osobnosti, které by se podle vás měli v našem speciálu objevit. Tak neváhejte a dejte nám „ta jména“.

Třeba se právě vámi nominovaná osobnost dostane na stránky našeho magazínu.

 

Computerworld si můžete objednat i jako klasický časopis. Je jediným odborným měsíčníkem na českém a slovenském trhu zaměreným na profesionály v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT). Díky silnému zázemí přináší aktuální zpravodajství, analýzy, komentáře a přehledy nejnovejších technologií dříve a na vyšší odborné úrovni, než ostatní periodika na tuzemském trhu.

Obsah Computerworldu je určen odborníkům a manažerům z firem a institucí, kteří se podílejí na rozhodovacím procesu při nákupu ICT technologií. Jednotlivá čísla si můžete objednat i v digitální podobě.

Byl pro vás článek přínosný?