Hlavní navigace

V nové kampani Canon na inkoustové tiskárny Pixma je „Svět plný barev“

4. 8. 2011

Sdílet

Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, spustil novou reklamní kampaň na inkoustové barevné tiskárny PIXMA s názvem „Svět plný barev“. Kampaň je zaměřená na podporu inkoustových multifunkčních zařízení PIXMA MP250, PIXMA MP495 a PIXMA MG5150 a inkoustových tiskáren PIXMA iP2700 a PIXMA iP4850 a bude probíhat od srpna do října.

Cílem kampaně je ukázat široké možnosti tisku barevných dokumentů a fotografií. Kombinací tiskáren Canon PIXMA, originálních inkoustů a fotopapírů Canon uživatelé docílí výjimečné trvanlivosti vytištěných fotografií s životností až 100 let. Zároveň kampaň upozorňuje na výhody multifunkčních zařízení, které otevírají nové možnosti pro práci s obrazem.

Canon představí své inkoustové tiskárny s řady PIXMA na letní roadshow na vodních plochách s názvem Summer Adventure 2011. Cílem je zvýšit zábavnou formou povědomí uživatelů o nových produktech. Akce probíhají vždy v sobotu a neděli od 9. července do 7. srpna 2011 a začátek akce je v 10 hodin a plánovaný konec v 17 hodin. Uskutečnily se již dvě úspěšné party na Máchově jezeře (9. 7.) a ve Džbánu (10. 7.).

Vybrané termíny a lokality:
Aquapalace Průhonice 6. 8. 2011
Vranov nad Dyjí           7. 8. 2011

Na akcích budou i módní přehlídky, taneční vystoupení ve stylu streetdance, hip hop a lockin, herní zóna, široká škála vodních sportů nebo například volba Miss „Léto 2011“.

Canon předvede své inkoustové novinky z řady PIXMA na večerních party a promo team Canon bude přítomný i na třech akcích Burton X Cup. V Pardubicích 6. - 7. 8., ve Stráži pod Ralskem 3. 9. a v Praze 10. - 11. 9.

Od srpna do října bude probíhat soutěž v tipování počtu prodaných tiskáren PIXMA za rok 2010. Vítězové se mohou těšit na 3 digitální zrcadlovky EOS 1100D, 3 digitální kompakty IXUS 130, 3 inkoustové tiskárny a řadu upomínkových předmětů Canon. Nejlepší tipující potom získá zahraniční zájezd v hodnotě 20 000 korun.

Soutěže budou probíhat i v lifestylových, IT časopisech a na Evropě 2.

Zároveň bude probíhat i inzertní podpora v lifestylových, společenských a IT magazínech. V denících potom bude vložený propagační leták.

Komunikace bude probíhat přes webová stránky www.canon.cz/pixma a  Facebookové stránky CanonCZ. Canon připravuje i speciální newsletter s názvem „Svět plný barev“.

Součástí kampaně jsou i akční ceny na vybrané modely.

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

Byl pro vás článek přínosný?